Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parola dragana čovića je: Sa svakim lijepo, ni sa kim iskreno!
Hoce da bude u centru paznje, treba sada obecavati treci entitet i hrvatski TV kanal, kao svaki put kada se blizu izbori
tako je tico ali on nesto i radi po tom pitanju...nije bas samo da obecava a da ga nema na delu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
štamparska greška, htio je reći malo sutra
Podijeliti federaciju na dva entiteta ,27-24 ili24-27%(vecinski hrvatski i vecinski bosnjacki) bez prava na referendum i mirna Bosna, a boga mi i Hercegovina. Pa da jednom krenemo vise naprijed kao drzava.
Covicu, Ti meni kao Hrvatu ne mozes zabraniti da izaberem [na primjer] Bosnjaka ili Srbina ili Jevreja ili Roma, ako je neko dobar za mene. Ako mislis da Hrvati mogu birati samo Hrvate, to je NAJNAPREDNIJI FASIZAM! To ti NIKADA nece proci ni u EU niti bilo gdje.
Emire LJ, Hrvatino, Čović (kojeg inače nimalo ne simpatiziram) upravo traži da se ukine odredba o nac. pripadnosti članova predsjedništva, ali da se osigura, s aktivnobiračke strane gledano, da po jedan od tri člana bude izabran od strane svakog konstitutivnog naroda u BiH. Ne razumiješ problematiku...
Sve se dogovara da se ne dogovori. Ako se dogovori, razbiće ga HDZ-ovci i ide na reviziju svih tužbi plus dvije nove. Neće ga mimoići ni crkva. Ako se ne dogovori opet će ga načepiti stranci, pa mu ni Vatikan neće pomoći. Kvadratura kruga, pa to ti je!
Možda već sutra bude zemljotres i riješi nas svih problema.
More bit da bidne.
Ma mislio je reci " mozda ga sutra vec bolje popusimo!!!
Ako se dogovorite to ne znaci napredak, kad god ste se dogovorili zemlja je isla korak unazad
Mozda vec sutra jos par stotina ljudi ce biti na birou bez posla...
Uvijek mi je bio odvratan ovaj politicar pravi potrcko dodikov i opet ce ovaj kociti i sutra
ma oni moraju da se dogovore...reci tako covicu pizdo jedna... boje se sankcija, a ako sankcije dodju narod ce pocet strajkovat...jer nas krediti drze na zivotu..
ti i kocis dogovor mamlaze
dobar dogovor u interesu "sejdic - finci", stvarno dobar, toliko dobar da se njih dvojica ne spominju sem u naslovu!!!! ma dajte ba vise kome prodajete suplje price??? reci im damire gigantu, da "ovo nidje na svijetu nemaaaaaaa"
Ma kakva presuda Sejdic-Finci ! Koja ce to drzava u EU dozvoliti da bude Rom njen Predsjednik ?-nece niti i jedna,cak ni Rumunija sa velikom populacijom Roma. Nego je presuda skrojena kao 'sah tabla' na kojoj ce igrati Hrvati i Bosnjaci, dok se konacno ne razidju.Pa da je ta EU htjela cvrstu zajednicu Hrvata i Bosnjaka ne bi tu zajednicu nazvala Federacijom.Mislim da znate sta znaci federacija dva naroda i sta proizilazi iz te definicije-isto ono sto je proizaslo iz definicije-SFRJ- P.S.-Ne daj Boze da se to zavrsi kao sa SFRJ.
Super! I mi se kao čudimo što nam se ovi političari ne dogovaraju! kako i bi kad su ih birali takvi ko ti? Uopće ne razumiješ smisao presude u kojoj, eto da znaš, ni ne stoji da Rom MORA biti predsjednik, nego da se ima pravo kandidirati (kao što JEST slučaj u cijelom svijetu). Druga je priča hoće li ga narod ikad izabrati...
A zašto se ne mogu komentarisati članci sa Tihićem???? Pa budite elektronski medij bez uticaja politike!