Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sami se trude da dokazu da je HDZ fasisticka tvorevina
Ovaj Covic me sve vise razocarava kao covjek i bivsi komunist.
link na tekst: http://protest.ba/v2/bozicna-prica/
@ XP 20.12.2010. u 22:29 Mozda je nas rahmetli predsjenik Alija Izetbegović morao podpisati Dejton (NAKON DUGE 4 GODINE), ali mi Bošnjaci smo pobjednici rata jer smo opstali, pokvarili planove Karađića, Mladića i ostalih, i to herojski jer smo bili u svakom segmentu slabiji od c.etnika. Nasi civili su se borili kao heroji, ljudi su u pocetku sa kuburama branili svoje domove i na kraju su ih uspjeli odbraniti. Nisu Bošnjaci htjeli napraviti veliku Bosnu, nego Srbi veliku Srbiju, ali nisu nas uspjeli istrijebiti tako da smo MI pobjednici rata i heroji, a Srbi obicne pi.ckice kao i uvijek. TURCI!! I ta, kako ti to vec podrugljivo kazes, \"tzv.\" ABiH je armija koje je formirana u jeku rata ciji su vojnici hrabro pruzali otpor cetnic.ima, sa mnogo manje naoruzanja, mnogo slabijim oruzjem i na kraju mnogo manjom brojnošću. Bosanski narod je herojski narod!!!!!
joj ako bude rata, ne da ce biti sedma muslimanska, nego ce biti i 77-a muslimanska a mozda i 78-a. pa cemo da vas malo naucimo pameti, TEKBIIIIIIIIIRRRRRRRRR
e pa hvala dragom Allahu da vise nismo, tako ce i vasi potomci jednog dana pravim putem
ovo lupanje sa procentima 49, 28 , 23 mozes objesiti macku o rep, hrvati ne drze nijedan jedini veliki grad u bh, osim hrpe kamenja po listici, grudama i nesto po selendrama srednje bosne, zato ako mislite traziti entitet po nacionalnoj osnovi jedino da vam hadezeasi u hrvatskoj daju jednu zupaniju oko imotskog
DOBICE TRECI ENTITET AL U K**C*
kristo prostituka
e pa ovo je skandalozno moram priznat...
nemojte vi tako to su fini ljudi, istinski patrioti koji kritikuju sve koji su protiv BiH. ja mislim a ocekujem da to i vi isto radite da oni neznaju ko je taj tip sa majica, racimo da je djeda mraz pa su oni bili sretni i veseli da su morali uruciti malo diploma i ostalih hartija.
\"jakaoja 20.12.2010. u 23:15 na kolac... od čovića i redom sve koji ovo podržavaju\" Isto tako i sve one koji su nomad na dežanzi Rasima Delića osuđenog ratnog zločinca priredio takvo slavlje koje je pratio i institucionalno državnički folklor.
Kulin banu U ovom slučaju fašizam i šovinizam provode bošnjaci, upravo izborom Sejde Bajramovića i negiranjem glasova hrvata. Čisti fašizam i šovinizam nad jednim narodom. Da ovo isto radite Židovima, zamisli što bi bilo ;)
na kolac... od čovića i redom sve koji ovo podržavaju
\"kulin ban 20.12.2010. u 23:06 I sad im smeta i Zlatko Lagumdjija i Zeljko Komsic ,jer se zalazu za gadjansko drustvo\" Naravno da smeta, jer po ustavu i ZAVNOBIHu ovo nije građanska država nego država tri naroda i građana, a ne samo građana.
I sad im smeta i Zlatko Lagumdjija i Zeljko Komsic ,jer se zalazu za gadjansko drustvo,a oni se jadni bore za ?ravropravnost =,ili se takmice sa Srbima u fasizmu.To je svuda u svijetu zabranjeno,pa cak i u Hrvatskoj,ali nasi fasisti iz BiH ,jos se time ponose.Da li vam neko takvima treba cestitati Bozic.Ja vam od sveg srca zelim da vam ovo bude POSLJENJI i da vas vidim u zatvoru.Aferim gradjani -fasisti!
Zašto je ovaj portal prešutio da je tamo bio i Živko Budimir iz HSP-a? Valjda jer je HSP sada dobar pa da se ne narušava slika. Toliko o objektivnosti.