Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s audijem od 200milja i nekretninama od par miliona...ti si vec ispred buducnosti....
čovjek je osiguro i čukununuke.. stvarno brine o budućnosti.. ;)
@IstocniStariGrad Ne znam samo kako ih nije stid.Po zapadnim zemljama voze mnogo skromnija auta!
Slažem se Čovke, okrenimo se budućnosti radi dobrobiti djece i mladih, ali bez tebe i tebi sličnih ratohuškača, kleronacionalista, džihadista, vehabista, fašista, nacista, ustašoida, četnika, teoretičara međunacionalnih zavjera, udbaša, kosovaca, oznovaca, tuđmanovaca, alijevaca, slobodanovaca, ideologa zla, ksenofobije, šovinizma, primitivizma, rasizma, međunacionalne mržnje, razdora i netrpeljivosti, divide et impera lidera, podobnih partijskih kadrovika, nepotizma i korupcije.
ne izjednacavaj bosnjake sa cetnicima
@saraYevo Ne vidim da sam igdje u svom komentaru spomenuo Bošnjake (za tvoju informaciju ime naroda se piše velikim slovom). Eto nešto naučimo svaki dan :)
Prava hinja od covjeka!Radi protiv Bosnjaka uz svesrdnu Bakirovu pomoc.Nista nije bolji od Dodika,samo podmukliji.
ma ja bakirov je cilj da nas pripoji srbiji haj ne provaljuj se sviju ti
Cova nakon sto su mu dotegli kravatu u liftu veci patriota i borac za Bosnu i Hercegovinu od Bakira.. Slijedi dotezanje kravata Bakiru i Dodiku u narednih par dana.. Pjevace oni jako brzo onu Totovu pjesmu (nema na latinici ybga) https://www.youtube.com/watch?v=zoWbqwmIJh0
Smrdo
ko si ti to da si siguran da incko nece regaovati to je neki znak da si umjesan u sve ovo a i direktna podrska dodiku sto i nisi krio da podrzavas takve akte jer si prije toga izjavio da s enadas da ce biti to odrzano
A budućnost je Hrvatska Republika HErceg Bosna. Bakir uzeokredit MMFa da seli DRŽAVNE INSTITUCIJE U MOSTAR ! TO je kriminal i neko mora biti uhapšen ! BiH pomaže zločinačku udrugu HDZ BIH ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29179
Samo jedno mršššššš
Tako je i buducnost Bosanaca je u Bosni. Ako imas dilemu koja je drzava tvoja onda prirodno je da se ljudi sele iz BiH, sto bi bilo pogubno za Bosnu kakvu znamo.
Pruži ruku pomirenja ♫♪♫, da još jednom pokušamo ♪♫♪... 'bo li vas Šaban Šaulić, prvo zavadite narod pa onda lafo mirotvorci ovo, ono
najveci rusilac ne samo bosne nego i dobrih odnosa bosanjaka i hrvata to su srecom shvatili i u hdz hrvatske i ispalili te (ko ne vjeruje nek se uvjeri da covic nije iso na proslavu oluje, nije iso u vukovar, nije doceko kolindu u mostaru, zena dva dana bila tu, i tako dalje i tako dalje. on je za njih PROSLOST. pricaj o toj proslosti dragane. sa svojim jaranom miloradom, koji ti je drazi od hrvatskih interesa.
Čoviću, okrenimo se znači od tebe i tvojih kolega i pogledajmo u budućnost bez vas. Budućnost bez entiteta, kantona, budućnost svih građana sa jednakim pravima u društvu koje jedino vrjednuje rad i zalaganje za druge.
Naglasio je da je referendum održan protivno odluci Ustavnog suda BiH te je u suprotnosti s vladavinom prava. A vladavina prava jedan je od temelja EU i zauzima istaknuto mjesto među kriterijima za pristupanje - kazao je Preda. U tom kontekstu, referendum je u suprotnosti i s aplikacijom BiH za članstvo te povlači za sobom niz pitanja.
Steta je nanesena Covicu zahvaljujuci tebi.
Eh to nemoze, jer nas proslost strasno interesuje !!! Sadasnje stnje je bas uzrok proslosti !!!
To si trebao govoriti prije 15-20 god. Sada ces u zatvor za svu korupciju i za podrsku 3 entitetu. Dokle god iz PC ide u Beograd i Rusiju, Covic u Zagreb, a Bakir u Ankaru, od ove drzave nema nista! Nacionalizam razdire ovu zemlju i vrijeme je da se sve nacionalisticke stranke zakonom zabrane! Vi ste ti koji prave probleme, a ne obican narod. Jasno!
Ovaj mi je gori (hinjo) od Dodika i Bakira zajedno!
@BiHer Mislim da je ovaj referendum po mnogo cemu s*ebao taj treci :) Tako ste podrzavali refe. u RS i virili iza kulisa :D hinjski