Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covic je srbin, shvatit ce te hrvati kad vam covic zabije noz u ledja ko i bosni i hercegovini! u zdravlje!
ho\'š ti to sve moć, nije to ko kad na kenjicima treniraš
surduknem ti ga mateeri u pakshu i onda ga utrpam tvojoj sestri u usta da ga malo podapere. tebi se pokeenjam u usta i onda dobro nabijem petom da ti vise stane.
hercegovcima se ne diže to oni u školjku surduknu da ne smeta
@bez daljnjeg poopushis ga i bosanskim i hercegovackim hrvatima.
Najgore zlo za bosanske Hrvate su hercegovci.
samo tako Covicu. trebas jos raditi na jedinstvu svih hrvatskih stranaka i opcenito hrvatskog naroda. tu je kvaka..... onaj Ljubic je uz Lijanovica najgore sto se moglo dogoditi za hrvatski narod u BiH. Sejdu i ne racunam u hrvata. Cim je njemu dedo bio najveci dobojski cheetniik nema tu puno price.