Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sram vas bilo,muslimani su objerucke prihvatili ndh, prihvatite i vi bih kao svoju domovinu i kus. Vi muslimani ste oberucke prihvatali svakog okupatora...od turaka, austro-ugara, nemaca u prvom sv. ratu pa hitlerovu marionetsku ndh, pa sad OHR i nove gazde sa zapada i eu i nato... Vi ne zasluzujete da postojite kao narod
Pročitajte na supersajt.info
Zar po Kresevskoj deklaracije se treci entitet pravi na teritoriji cijele BiH a ne samo federacije. Kako li ce ovo Covic objasniti Dodiku?
ma nikad nece biti oformljen 3. entitet g.ovna hercegovacka, vas je 200.000 i jos imate pravo nekaj trazit. sram vas bilo,muslimani su objerucke prihvatili ndh, prihvatite i vi bih kao svoju domovinu i kus.
Sve ide ka tome da se Bih podjeli između srba i hrvata! Mi bošnjaci smo u najgorem položaju...
E...idemo se fino podjeliti...silom ili milom...
Ovi ni sami ne znaju sta hoce, jadan im narod. Da imaju samo jednog Milorada, 2 od 3 republike bi vec bile u EU.
Udruzujte se koliko hocete - ali dzaba vam je. Jedino kad se ukine glupo trazenje procenata etnicke zastupljenosti u institucijama svih nivoa u BiH - onda se mogu svi zaposljavati i zivjeti svugdje kao normalni ljudi, a ne gradjani treceg reda, ili neke manjine. Za ukidanje tzv. troetnicke BiH, a za stvaranje gradjanske BiH, poput vecine drzava EU.
Profesor Bojan Radić iz Subotice, inače predstavnik Vlade RS Krajine u tom gradu, uočio je da se u nastavnom programu škola u Vojvodini (što zahvata i ostale krajeve Srbije), sve češće, srpski jezik zove srpsko-hrvatskim, a srpski književnici označavaju za hrvatske, crnogorske, bošnjačke, pa i vojvođanske. Dostavljamo Vam tekst o tome profesora srpskog jezika, Bojana Radića. S poštovanjem, R. Ličina, ministar
Nemoze se ustav mjenjati bez dvije-trecine, znaci ovo je bezvezno bacanje prasine ljudima u oci ;) Ko vjeruje u ove price je budala... Uostalom, srbima se ovo moze obiti od glavu, mozda budu htjeli dio krajine... ko ce to podrzati? :)
Može. Pod uslovom da u Ustavu 3. entiteta piše: 1 volk 1 reich 1 fuhrer 1 papa Natzinger mojne pojedinci iz Omiša folova golova.
imate podrsku Srba i Republike Srpske da oformite 3. entitet... uostalom samo ujedinite svoja dva kantona a kome se ne svidja nek place posle ce i oni skontati da je tako najbolje i prestace plakati