Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nataknem ih redom od SDA do SNSD-a i LEGITIMNIH PREDSTAVNIKA HRVATSKOG NARODA
Izvinite što večeras nisam pratio šta se dešava, ali kad se onaj moj glavonja uglavi među guzove mame Zelenog zuba, svako zanimanje za politiku odmah prestane.
Sunce, probaj cijeli dan ne sjediti doma s vlažnim gaćicama već se uhvati nekog posla, nađi dečka, udaj se i rodi djecu. Rastom BDP-a kroz rad i plaću te pomlatkom ćeš pomoći svojoj domovini. Vidiš kako Hercegovci nemaju vremena pisat stalno ovdje jer rade, znaš ljepoto. Zavoli ljubav, zamoli mamu da ti pomogne nači dečka i otkri nove neke vidike. Pusa
@suncokreticu.......ja sam se rodio kao bosanac.....zivim kao bosanac i umrijecu kao bosanac kojem je BiH na srcu.....CIJELA.......a kod nas u BiH se oduvijek govorilo suncokret.....pa ti vidi ko je ovdje suncokret tj suncokretic.....a vec sam vise puta ponovio da ne zivim u Svedskoj.......ja sam patriota....koji voli svoju domovinu BiH.....i koji je za vas fa-si-ste koji laju o nekakvoj ugrozenosti spreman 24 sata na dan !!!! SIKTER.....ps a nisam usamljen.....ima nas toliko da vam jedino preostajete......da lazete !!!!! SIKTER
Hvala \'Zelenom zubu\' najjačem suncokretiću iz Švedske na promociji tolerancije i suživota različitih kultura i vjera. On i svi koji se tresu od uzbuđenja i narajcanosti kada pljuje, vrijeđa i prostači bez ikakvih sankcija od strane moderatora su budučnost ove naše demokratske domovine triju ravnopravnih naroda pod patronatom američkog ambasadora i demokrate gospodina \'DRUŽE GENERALE JA SAM OVDJE SLUČAJNO\'.
Budimo posteni i iskreni i priznajmo jasno i glasno da nas cuje cijeli normalni svijet da BiH kao drzava- jedinstvena i normalna- postoji samo u glavama nekih ludaka. Normalni ljudi su se davno odrekli te nakazne tvorevine.
pa šta će nam izbori kad naše drage vođe odlučuju
Ustavni sud Slovenije zabranio je danas gradskim vlastima Ljubljane da jednoj ulici daju ime po bivšem jugoslovenskom predsjedniku Josipu Brozu Titu, jer je njegovo ime, kako se navodi, simbol komunističkog režima koji je kršio ljudska prava.
Pjesniče pjesma ti je odlična možete je sledeće godine guslati na ravnogorskim susretima. Ne samo sledeće nego do sudnjeg dana.
Garant je i njih počelo da boli ne formiranje vlasti čim su to uradili.
\' \'Jeste\'l culi Bosnje, vjerujte bez sale, u Briselu danas, odluke su pale. Raspadnuta Bosna, ne moze da zivi, a za Bosnin raspad, Srbi nisu krivi. Svako ima pravo, da drzavu ima, tri drzave nove, to Evropi stima. Treba Bosnu rasturit\', da ne bude i svadje, da slobodan covjek, mir i srecu nadje.
Mozes uzeti samo gov.... izrode ljudski
Po slovu \'Wasingtona\' i slpvu \'Dejtona \' Hrvatima pripada polovina vlasti u M-H/F ni manje ni vise.Kada se ti uslovi ispune idemo na nivo zajednicke konfederativne BiH da uzmemo svoju trecinu sto nam pripada-ni manje ni vise....\'\'Tudje necemo,svoje ne damo \'\'-JE LI VAM JASNO KONVERTITI ?
Bagra jedna i jedni i drugi i treći. Sve lopov do lopova.
Novinarska patka Zlajogluovog glasila FTV Što je babi milo to joj se usnilo
Svi ste vi emocionalno neinteligentne osobe.(mislim na vas što komentirate).
Ovo je pushiona Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu. Zukan Helez, mučitelj zarobljenih bugojanskih Hrvata, dosad je stopirao sve dogovore oko uspostave vlasti prema modelu koji je danas dogovoren, a on zna zašto je stopira.