Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da današnji hrvatski političari neće pogriješiti i prihvatiti igru Dobrice Ćosića i njegovih kompanjona iz Beograda, kao što je Franjo Tuđman prihvatio ranih devedesetih prošlog vijeka.
Dat cemo mi vama ugursuzima dosta tekmi Jozo, samo da nestanete
*erceg Bosna, malo sutra. Nije to poslo ni Njofri za rukom, nece ni vama.
Dajte jos neku prijateljsku tekmu
S R B I S M RD E KO CIGO U TROLI!
Amebo.....za tu pusu se moras sageti !!!! SIKTER.....he-bo ti Bakir mamu a ti njemu.....a Zeljka ne uzimaj usta smrd-lji-va......nije bitno sto nije elokventan.....bitno je da voli ki-tu....mozda se zato tako cesto slika sa vasim elokventnim Draganom ....SIKTER !!!!
Hej zelenko pa jadna od jutra obilaziš tekstove i pljuješ. Kaj u Malmou snježna mečava pa nisi ni do škole stigla. Znači, albanski plačenik Mesić ti je i dalje broj jedan. A hebiga nije Ivek kriv što nema elokventne sposbnosti kao tvoji predsjednici Željac i Bakirić. Pusa zelena djevojčice
Čoviću volimo te! Tvoja Hercegovina
Koji je ovaj Covic sljam poltronsko uvlakacki !!!!! Mozes se slikati s kim hoces koliko hoces......treci nikad dobiti neces !!!!! SIKTER.......ps koji je faktor Josipovicu Dragan da bi ga ti informisao o stanju u Hrvatskoj.....Josipovicu dno si vec odavno dodirnuo !!!!! SIKTER