Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest se njima problem sloziti, oni se uvijek slazu kad je u pitanju podjela BiH...
To su najveca dva kriminalca u Bih.
Obadva ova "lidera" treba da dobiju keca iz "Logike", "Sociologije" i opsteg poznavanja drustva. Kada jedan narod bira vodju samo iz svog tora ovaca, to je CISTI FASIZAM. Pa izvolite gospodo parlamentarci da malo popricate o ovoj lakrdiji.
tražili ste multietničku državu, sad uživajte u njoj.........
Cuj Dodik i Covic,ovo nije na dobro,sta li je pozadina ovog dogovora?
Da su se ova dvojica ;ljudi uspjeli dogovoriti nesto je bas sumnjivo,samo se pitam sta iza ovoga stoji.
Tuđman - Milošević, odnosno Boban - izdrkani Karadžić...................ista govna
SNSD HDZ SDA imaju samo jedan dogovor a to je da naizmjenicno blokiraju vazne odluke u vladi . redovno ispijaju kafice skupa i dogovaraju se : dodik ti iduce sedmice blokiraj ovaj zakon a covicu ti onaj . i svi skupa sirite mrznju medu narodom da slucajno nebi birali nekoga drugog . i to sto se se vas dvoica tu dogovorili nije u duhu presude Sejdić-Finci
Suština presude Sejdić-Finci je da svi građani BiH imaju pravo da biraju i da budu birani, bez obzira na naciju i vjeru, dok postojeći koncept nudi vlast samo jednom broju građana iz tri etničke skupine.
za 'UTAH JAZZ' mogu samo navijati Mormoni. otprilike je ovo rečenica ove dvojice majka ih rodila, to samo govori o nama idiotima koji glasamo za njih. p.s. UTAH JAZZ je košarkaški klub iz SALT LAKE CITY savezezna država UTAH, SAD i eto baš ja ovdje u Bosni navijam i glasam za izbor njenih igrača npr. za all-star weekend. preko interneta. tu je igrao legendarni Karl Malone itd.... a Mormon je naziv koji se koristi za sljedbenika, privrženika ili pristašu Mormonizma. Naziv se najčešće odnosi na članove Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana koju se često naziva “Mormonska crkva.” znači po nama jednačina glasi: ja sam mormon, jezik mi je mormonski, vjera mormonska, država Mormon, ali sam čuo da ima neka BiH državica u Europi gdje su svi političari moroni, ups lapsus mormoni.
Lopovi i nacisti su seuvjek slagali. Misle li ova dva hajvana da biranje narodnog [po religiji] vodje je po DEFINICIJI FASIZAM, pa bujrum. NIKADA necemo u EU!
Vidi Čovića što mu je vokri što on nije predsjednik nego Komšić, šta ćeš moramo vam pomoći u izboru
E moj Covicu sad si govno pojeo...
E našli se oni koji će se složiti.
eh kad bi se vi u ovoj državi pitali za nešto....
Složio im Finci s đale aBd.