Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema veceg rusitelja drzave od ovog covica
Nema veceg rusitelja drzave od nas Bosnjaka, niko nam nije kriv sto smo ovoliko glupi i nesposobni. Katastrofalna bosnjacka politika od samih pocetaka, sve ovo sto bam se desava je rezultat Dejtona, bravo legendi Aliji sto ja potpisao pa da nas mogu kasnije diplomatski hebat nakon sto su nas ratom prije toga jos dobro izjebali. Mi smo glupi i nesposobni i zbog toga nam se ovo sve desava!
@pravda, nebi Alija nikada potipsao Dayton! Nego je jednostavno morao!!! Sjecas se rjeci Amerikanaca? krajem 1995....Ako ARBIH ne zaustavi vatru, pada ce bombem na nase polozaje!!! Alija je to vreme izvukao 2 nedelje...To je bijo i maksimum..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kojih hrvata, spadal tu i Komšić i njemu slični. Ostao si nedorečen!
Prema ovim preliminarnim rezultatima Srba ima oko 37% Hrvata nesto malo vise od 15%, sto znaći da vas Bošnjaka ima daleko manje od Srba i Hrvata zajedno! Jer treba znat da će bit najmanje 3% ostalih Roma, Albanaca, Kineza,Madjara, Slovenaca itd...Kažu da će Bosanaca bit oko 5% i Bosanaca i Hercegovaca oko 5%, te Muslimana oko 5%, što znaći da ste vi Bošnjaci ni blizu 54% koliko ste očekivali, svega vas je oko 30%!!!!
Poturice vi ste njihovo ( rvatsko ) cvijece
vi ste cigansko smeće.. nije vas Hitler džaba ložio..
HRVATSKA DO METKOVICA !! .
Tvrdi Hercegovac, k'o kamen tvrd i ponosit... a jamit marke, jal njemačke jal bošnjačke, pardon bosanske... dok si rek'o britva!
hrvata u bih ima oko 400 000 hiljada ovi ostali su bosnjaci koji su se morali izjasniti kao hrvati jer su uzeli domovnicu na kojoj su potvrdili da su hrvati....to nije nista novo i nista strano....u hrvatskoj ima i milon srba koji su se izjasnili kao hravti,istina neki su hrvati vec trece koljeno....zbog toga danas u hrvatskoj imamo nacionalno ludilo gdje se ljudi takmice "tko je veci hrvat" :)))))))
sta hoces reci...da lazem?????...ili bi radije eglediso o tesli
ja sam iz hrvatske iz bih iz srbije i crne gore...u svakoj imam nekretnine i drzavljanstvo sem crne gore ali radim i na tom :))))))....a oklen si ti? ...ja se osjecam pozanim da kometarisem sve ove vukojebine a i poznajem ih veoma dobro :))))
Ja bi reko Čobaniču da je zato popis. A ako hoče nako od oka, može biti ako dobro stado ovaca pređe preko granice nama u Bosnu.
5% a to ti je ako Bosna broji 4 miliona stanovnika 200.000. Ali cekamo popis.
Ima komentara da čovjek shvati kako fali jedna dobra antena, jer slabo ko veže..
ja sam bošnjak,nevolim vlaha ni hrvata,cigana, židova a ni drugih bošnjaka,nevolim ni bosance ni hercegovce,volim žene garave i plave,volim kad imam para za cigare i koju pivu,drugo me ne zanima
"Čović: Hrvata u BiH ima blizu 570.000"... od toga 400.000 tisuća virtuelni(H) ...srba i bosnjaka "manje", samo 'rvata vise ... mo'š mislit'
popisivali latini i ribe u Neretvi,otud ova cifra
Ma mi Bosnjaci se nebojimo vasi cifri trebalo bi sve Bosance Sirom Svijeta pod Hitno okupiti bez Razlike koji pasos koje zemlje imaju pa da vidite istina sta su Ustase i cetnici Protjerali sa ognjista i opet smo VECINA od 65 % u Bosni I HERCEGOVINI
Bojim se da se nisi prebrojao Covicu ...
Tačno je da Čović dosta toga koči i blokira u ovoj zemlji ali ko je uzrok tome. Odgovor je Lagumdžija. Lagumdžija koji je kandidirao Komšića za hrvatskog člana predsjedništva a činjenica je da smo ga mi Bošnjaci izabrali. Kada kažemo mi ne mislim na sebe jer nisam glasao za njega ne zato što je loš, ne zato što je hrvat već zbog toga što ja kao Bošnjak ne bi trebao da biram Hrvatskog člana predsjedništvo. Ali nakon 7 godina Komšićevog boravka u predsjedništvu vidim da nisam ni pogriješio jer šta je uradio za ove godine, koju je investicio doveo u BiH. Jedino po čemu ga pamte je izjava kada je rekao Koštunici da će dobiti po prstima. Nije sad nešto ni da je Silajdžić ni Izetbegović puno doprinio ali barem su se trudili da dovedu neke investitore iz bliskoistočnih zemalja, preko ustavnog suda obarali neke zakone koji su štetni za ovu državu itd.Sada što bi bila jednostavna stvar da se provede odluka suda u slučaju Sejdić-Finci imamo problem jer Hrvati žele da se riješi tzv. hrv. pitanje
Hvala Bogu da ima naše braće Hrvata, kao i Srba. Samo takva Bosna može opstati. Ako 'Slučajni prolaznici' poput Lagumdžije budu imali eksperimente poput Miloševića sa Sejdama Bajramovićima, onda u našoj Bosni nema sreće i Srbi i Hrvati će imati razloga je rušiti. Ajmo svi biti patrioti jedine nam Domovine. Ja mislim da je to moguće!
Vazno je da se on zalizo smijesan ovaj lik,al zanimljivo svaki hrvat u bosni pokrade i odma bijezi u hrvatsku
LJIGAVO..!