Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pomolu je politički preokret.
TIHIC JE NA SASTANKU SA COVICEM PONUDIO 3 ENITET I 2 MINISTARSKA MJESTA U FEDERACIJI AKO NE PODRŽE SDP. TOLIKO O ODBRANI BIH! SAMO IM JE BITNA FOTELJA. DOLE SDA
Ma kad Zlatko ti ces sa njim znas koja je bolja politika...nisi budala da budes sa ofucanim politicarima!!!
@provjereno tvoja sestra mi je ponudila neku vecer p.i.c.k.e samo da ne sirim u javnost...provjereno !
gdje to SBB dolazi mrš nazad u crnu goru stoko kriminalna šošonska,,pola su Sarajeva naselili šošoni
nije Tihić izdajica kao Zlatko da takvo nešto ponudi,, Zlatko bi i guze dao radi fotelje,, vidiš da je postao Dodikov potrčko.što god Dodik naredi on tako i uradi,,, još se sad udružio sa ovim šošonom Fahrom kriminalcem,, al je zato popušio sad kod svojih birača svi okreču sada leđa SDP-u
Mame, kćerke a može i sinčine, i seje ti se n.a.g.u.z.i.m. Pseto sandžačko i šiptarsko.
Treba im zatvoriti crkve i dzamije.Zlatko samo hrabro
\"..........gdje će biti usvojen službeni stranački stav oko budućeg ponašanja i interesa HDZ BiH u novonastaloj aktuelnoj situaciji. \" Ma naravno. Tko ponudi više njega će i podržati... politika, a SDA sama neće sa vlasti, a SDP i SBB nemaju USTAVNO, zakonsko rješenje da ih tek tako izbace. SDA i dalje ostaje ključni igrač na bh političkoj sceni.
Zajedno ste krali i pljackali i upropastavali i ovu zemlju i ove narode. Logicno je da zelite zadrzati korektnu saradnju jer jedni o drugima mnogo znate.
Blago se nama. Saradnja povampirenih u.dbasa tj smrdo.ce.tni.ka i ko.munjara-ba.lijica. Bosna je svakako otisla u 3pm radi vas.
Kako mi shu.pak bridi od Zlajine nosurde
Mi dolazimo!
Nemas ti balava budalo veze ni sta je nacizam ni sta je komunizam ni gdje si sve supalj, ne prdi
Otkud vama eSDP.e.d.e.r.č.i.n.a.m.a. k***c pa još debeli, zar niste baš zato gejovi jer ste evnusi, u svakom pogledu?
Kupujem kožu s dječijih zicagu, izlizo mi se obraz, dobro plaćam, ministarska pozicija ako je koža dobro uštavljena