Komentari (461)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ima jos uvijek onih koji mogu slusati njegove ublehe,pa ima hrvata u sarajevu,tuzli,zenici i sirom bih medju balijama i nista im ne fali, djele zlo i dobro sa svima.ti si karina od pliticara,ne gradi politicku karijeru na muljazi i lazima upotrijebi nesto ljudsko vec jednom.
Za sve one koji su zainteresovani da saznaju kako je zapocela ljubavna idila izmedju princa Bakira i princeze Sebije - Seke, mogu to učiniti na linku ispod klikom na 8:00 minutu videa. Uživajte. https://www.youtube.com/watch?v=E7R22_qMr44
SVI PROBLEMI SE RIJEŠE KADA SE STVARI ZOVU PRAVIM IMENOM BOSANCI -BOSANSKI KATOLICI -BOSANSKI PRAVOSLAVCI -BOSANSKI MUSLIMANI -OSTALI PRIPADNICI BOSANSKOG STANOVNIŠTVA NEMA TU NI HRVATA ,NI MOOOOOOOOŠNJOOKOOOO ,NI SRBA,JER SU HRVATI U HRVATSKOJ,SRBI U SRBIJI A MOOOOOOŠNJOOOOOOOCI U PALESTINI ODAKLE IH JE ULEMA DOVEO U 2. SVJETSKOM RATU
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sto jest...jest! Bosnjaci iz rata izasli kako sami kazu ko vecina,..a izgenocidisani. 150,000 Srba nema samo u Sarajevu,...a hrvata nikad manje .
gdje su srbi??isparili sta li??? :))))
@Muha994 vi uvjek imate teorije koje za sve druge vaze, ali za vas same nikada i nikako
Zaboravio da je Hercegbosna bila i u Bosanskom Brodu i Varesu ali ih prodadose jer treba krojit granice po Karadjordjevu
HOS,Za dom spremni i BOG i Hrvati
@Trulex meni i ne treba pomoč,vama kmicama treba zato se uvlačite erdoganu i ostalim osmanlijama,pati poturice ...BOG I HRVATI
@Trulex ostaje ti samo da kmečiš,ahahaa bilo pomoć ili pomoč tebi nema pomoci,kmeči poturice
HDZ je napraio homogenizaciju 93-će i veliki broj Hrvata iz RS-a i bosne preselio u Mostar i oko Mostara. Smjestio u nedođiji i obečao nešto poput zlatnih kašika. Oni koji nisu otišli u Mostar otišli su u Evropu i dalje. Postupak koji je Krajišnik ponovio sa Srbima iz Sarajeva. Prema ovome, Čoviću, slagali ste narod, pa pokrali i sada želite njihove glasove?!?!
Ne seri covicu.
"Dadoše Brod za Pavlaku" Dragane...to je pravi razlog
Čović: Gdje god nije bilo Herceg Bosne više nema ni Hrvata Baš ja jučer kroz Sarajevo, nigdje niti jednog Hrvata, sve Bosanci i Hercegovci različitih konfesija.
GRADI KARIJERU NA ZAPOSLJAVANJU, EKONOMIJI, JAČANJU INSTITUCIJA
MAKSILOFACIJALNI BEZAMIGDALAC-LICEMJER BR.1 na balkanu i sire
Ja mislim da se kompletna Federacija treba pripojiti Hrvatskoj a RS Srbiji i mirna Bosna. Bošnjaci ionako ne znaju imati državu, oni moraju biti pod nečijom kapom.
Glupa i veoma šuplja šovinistička izjava. E, doktore i profesore! E,E,E - nemožeš mimo svojeg DNK!
A ja mislio Hrvata nema gdje vlada tvoj jaro Do-dick.
Nije istina, problem je samo u tome što se Hrvati ne žele vraćati u Bosanske vukojebine gdje nisu većina. tako je i sa BL i sa Derventom i Šamcom. Ljudima ljepše u slavoniji i Zagrebu, i to je razumljivo.
@PrgaviKrajisnik Ne zajebaji. Nedaju fasisti iz RS primirisati Hrvatima tamo. Ostalo je sve supljak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbg pojedinac nista sam ne može jer mrak jede nas siću
mozda su ga izbrisali jer nismo plave boje nego BORDO ali nema veze ljubav ostaje bez obzira na sve ipak smo mi DIVOVI
Boli me tuki i za tebe i tvoje misljenje, i za Bakera i njegovo misljenje, i za Dodicka i njegovo misljenje, ima jos jedan, da, Mladez i za tvoje me zable tuki... Ja sam svakako "ostali" tj. Bosanac, za koju godinu referendum od nas.
Covic je Hrvatski Erdogan i cetnicki dousnik i saradnik