Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola PAŠALIĆ? I onda mi kažu da postoje Srbi i Hrvati a svi nastali od Turaka! Kada je to još Pašalić hrvatsko prezime?
Srbenda kad bude referendum o rs pozovi te me hahaha koji ste vi likovi zajedno sa krmetom dodikom na sta padate mamicu vam vasu
zna li iko gdje je Ivanic??
Našli se. Kada se ovakvi nađu nasamo - opremi te se! Biće lopovluka, samo takvih. Dva poštena kriminalca! Imetak stekli poklonima - HA!
To je normalan potez vjernika katolika nadam se da će tako gledati kada Bakir obiđe neku Džamiju u svijetu da se neće morati pravdati zašto je to uradio
Koliko je neko vjernik to niko nezna niti može da ocijeni dali je na baterije ili ne to on zna, moje je mišljenje da niko nemože da osuđuje drugog za ono što i sam radi.
Prva slika , lijevo iznad fratra zastava NDH....
mogao je kakve poslovne sastanke uraditi a ne obilaziti crkve,koje ja poštujem Al ekonomija države je bitnija.
Covic je najveci jebac :)
Tj., gospodin Covic
Čović je šupak meraklija.
dokazani kriminalac nas predstavlja, zalosno...
Toma diploma i kriminalac Covic u bratskom zagrljaju. Krv nije voda, vlasi i skutori su istoi narod. Recimo Seselj je skutor iz Hercegovine koji se kasnije izjasnio za Serva, inace ko poznaje Hercegovinu zna odakle su Seselji porjeklom i gdje zive jos uvijek :))
Milosevic-Sranjo Karadzic-Boban Dodikulesku-Covic :)))
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡HDZ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ti hamdi i Cova u ljubavnom trokutu :)