Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
putopisac.com
Ako je sta potroseno.....onda si to ti lo-po-ve !!!! Niko te vise ne he-be ni pod tackom razno......a rekose nedavno....koga nema bez njega se moze !!!! SIKTER....ps sto se mene tice neka te jos......niko nije brze unistavao iluziju nastalu na etnickom ciscenju ....zlocinima......logorima....takozvanu hb !!!!!!!
Ova \"krivousna\" seljacina nikako da iznese svoj stav o povratku izbeglica u B.Posavinu.
Šta ćeš ti jadan dogovarat,nemaš ti vremena za to,valja u prdekanu,Zlaja te ovaj put neće pustiti kao sto je to S.D.A do sada radila,ovaj put ima da zaglaviš barem 10 godina,ma hajd bogati nije to ništa,brzo to prodje,pa čim odsluzis opet se prehvati polikite,tamam ces bit tada u punoj snazi,bit ce ti 75 godina i odmah otidji Duduku nek te postavi za vicepremjera.
ko vas da prostis i vas i vm ako se nemozete dogovorit nek partije povuku svoje ministre koje hoce ako ne onda nek parlamentara vecina nalozi da postojece radi u punom kapacitetu dok se nedogovorite jos jednom ko vas
kad govoriš o preglasavanju, jel to misliš na Stolac ili nešto drugo?
KOJE GODINE?
Naravno da se može riješiti problem Vijeća ministara ako bude po Dodikovom i LČovićevom: Dodiku MVP, četiri važne funkcije odlazak OHR-a i otcjepljenje, a Čoviću četiri važne funkcije, predsjedavanje Vijećem, odlazak OHR-a i raspuštanje Federalne vlade. Gospodo iz Federacije, bolje je i neimati VM ako ćemo ostati bez države i obavijestite sve ambasadore svijeta i SAD o njihovim ultimatumima i zahjevima i razlozima zašto ne pristejete. Neka opet svi vide. Bolje je uzdignute glave umrijeti nego pognute postatati robovi.
ovog covjeka pod hitno treba uhapsiti