Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV SI TI DEMAGOG I MANIPULATOR ! Pa da radite kako treba Sanjin bi bio u zatvoru i osudjen min 10 godina...DAJ OSTAVKU KLOCU !
ako procitas prethodni clanak vidjet ces da nije tako.
negdje sam procitao da je pokrenut postupak protiv sanjina zbog napada na sluzbenu osobu. jednostavno sanjinu i slicnim demokratija nece dovest pravdu na vrata u njeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ko je kriv NIKO!?!???? Pa zasto nije bio u zatvoru.. Je.. Bo mu tuzioc mater
joj ja neelokventnijeg čovjeka odavno nisam vidjela... kod Senada isto blećak, ko pred tablom, ponavlja naučeno....
A šta po zakonu nisi radio a trebao si!?
nije konakovic kaze da je cosic, on kaze da nije on vec da je burzic ona jos nije rekla nista, al ce bit na kraju da je zeko kriv
1,444 policajca, treba ti kažeš još 200!? Hahaha .. jedan milicajac ko 10 policajaca
šerijat linč zaglupljenom masom se nastavlja.
jbt ima vise djela neg ratni zlocinci i to ne po komandnoj vec licnoj odgovornosti !
greska:)))
Džaba ti raditi po PS-u! Dino Konaković ima nijet da te smjeni jer očigledno ima havera za tu poziciju. A i koalicioni partner Radončić godinama ima pik na tebe, tako da si zreo za otpusta.
Uvijek sam tvrdila za tebe da si pravi profesionalac.
Kad nista ne radis, onda i ne mozes da pogrijesis, a ne smijes da radis jer se bojis da pogrijesis. To je deviza Vas nesposobnjakovica. Zato i imamo ovo sto imamo.
ODSTUPI! DAJ OSTAVKU!
Ovi Sefići Otac i Sin jebeni tipovi žive na rate auto na Lizing a sada su pušing pitam se šta bi radili da imaju keš
Dobro je da se i ova tema otvorila javno. Sad bi javnost trebala spavati ispred suda i zahtjevati od tuzilastva smjene/procesuiranje odgovornih i ono najvaznije insistirati da se sve podignute optuznice privedu kraju GRADJANI OBAVEZNO PRATITI RAD TUZILASTVA.
šta bi za Irfana Nefića udari momka na motoru i nikom ništa da je udario mog sina po Irfanu Nefiću bi davno Trava Porasla
I slijepac vidi da sud i tuzilastvo vec godinama nerade svoj posao,svi kriminalci na slobodi ,krupne ribe oslobodjene zbog "nedostatka dokaza" a ganjaju penzionere od 75 god zbog neke glupe izjave, ganjaju novinare ,obicnu sitnu raju ..KORUMPIRANI STE DO SRZI! SVI OSTAVKE!