Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi koji ostaju u BiH su drogirani.
Koji mladi? Oni koji odlaze? Kije proterujete iz drzave?
Svakako uz vladajuće nacionalističke stranke koje regrutuju mlade i postavljaju ih na mjesta odakle ih mogu dresirati (primjer Zahiragić i SPUS). Sve je zatrovano gospođo. Mladi su ispranih mozgova. Predstavljaju sve ono što je pogrešno u ovoj državi!!
Mladi svugdje u svijet imaju pravo na mladost,samo kod nas ne. Svugdje u svijetu mladi piju,drogiraju se,da prostite sexaju se,samo kod nas bi trebalo da oni cupaju drzavu iz govana u koje ih uvalise ovi stari,koji dresove mijenjaju,od komunista do vjernika. Dajte priliku mladima i dobicete rezultate,ne mogu se oni boriti protiv hobotnice nacionalistickih stranaka. Omladino najveci ste grijesnici ako popijete kafu.
Gospođo, natjerajte lidere vodećih stranaka u BiH da vrate ukradeno, lahko će se napraiti ambijemt za mlade. Da ne elaboriram dalje!
mladi?? njima daj markicu za kaficu a da se ne oznoje, oni zadovoljni.
@diiss2 Ima mladih koji zele raditi...vise nego onih koji su zadovoljni kaficom.
@WilliamCostigan ja vidim da ih ima vise koji lebde medj zvijezdama i mastaju o pogotku na lutriji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)