Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa ovi psi su zaista kao pacovi, štetočine najobičnije...zna se zašta je bio pas, da čuva stoku, imanja,...sve ostalo je štetočina velika!
U rangu su nasih politicara...ne zna se ko je veca stetocina
...a Sarajevo obiluje imanjima i stokom (doduše ljudske stoke ima na pretek) da se zaposle psi. Da mi je tebe izgladnit i pustit u park pa da vidim od čega bi preživio!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo drvo provocira nevine cukije već neko vrijeme, oni su se morali odbraniti. Dosta torturi drveća nad malim cukijima!
NAPALO IH DRVO ! ne bi oni
drvo su već uništili crvi potkornjaci, psi ih svojim izuzetnim njuhom nanjušili i ćejfe, super zamjena za kost da se malo glođe ništa spec
Čopor pasa, uništena kora, deblo stabla, Novo Sarajevo svi iodranije poznati polliciji
imamo sluzbu, pa sta cekaju, da cuke pocnu ovako guliti stanovnike...
Drvo je, baš kao i izgrižena djeca, ušlo u pseći životni prostor. Hitler je imao Drang nach Osten, a psi, uz obilnu pomoć Dog Trusta i drugih zgubidana Drang nach Sarajewo, neovisno od strane svijeta.
mafija drvo premazala sa slaninom!
nova endemska vrsta domaći pas drvožder :)
I to je sad kao problem ?! A nisu problemi, svakodnevne pucnjave, ubistva, gaženja pješaka, obijanja radnji, tuče, paljenja automobila . . . Kao ?? Ono ?!! NE SERITE VIŠE !
Bruse zube da budu oštriji
A šta ako je neko ipak to drvo premazo sa lojem ili sa masti? Svašta je moguće.
a moguće, ima nas svakakvih
Ovi iz dog trusta kao i ostale organizacije postoje samo radi licne koristi. Da nesto rade ovi psi nebi bili na ulici. Ako ne mogu nista onda neka zatvore organizaciju i ne trose dzaba sredstva koja bi se mogla upotrijebiti za sklanjanje pasa sa ulica.
nije mi jasno sta ova pascad jede.,kad pogledas nema nijednog mrsavog cuke
Sisaju motku :-D
hajmo sad zeleni tuzite ove iz dog trus jer su obi krivi za ove dabrove(pse) kako su krenuli da gule drvece stali ce tek sa naroda raditi
welcome to BiH .... kad bi ovo neki strendžer vidio prva pomisao bi mu bila " wtf oooo fuckin` Bosnia
DABAR