Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijeti opasnost od SDA, HDZ-a i SNSD-a. Mi ostali cemo u bijeli svijet, a ovcama nek je bog na pomoci!
Danas je nacionalizam sredstvo za prikrivanje kriminala i lopovluka. Zna se kome takva klima odgovara i o kakvom primitivnom profilu ljudi se radi. Što više idiota znači više para za lopove.
Gdje si ti bio 43, o cemu ti pricas, i moj deda je bio na ZAVNOBIH-u pa su ga posle zajebali. Ti isti koji se toboze kunu u Zavnobih oni mu razvalise zajednicku drzavu, Nema vise ZAVNOBIH BIH. Trazili ste, gledajte. Imali ste priliku da normalno zivimo, sada se kajete, ko vas hebe kad ste glupi.
@dubrava1929 Bilo, ne ponovilo se, jelli ti dobro vidis.
Mene Brine da sta nece Zapuhati Toliko je narod nedobar nezahvalan
ZIVJELA BiH nasa drzava , ko god bude imao namjeru da je unisti treba da zna da ce se ponovo suocit sa onima ciji su ocevi branili ovu drzavu i ponovo ce se suocit sa njima a i sa njihovom djecom . Ja kao otac i sudonik onih desavanja obecavam da ce se to ponovo desiti ako bude zatrebalo . Ocito je da drugacije necemo opstat , pa ako je to cijena neka i bude !
nadzivjela je carstva kraljevine pa i neke drzave, prosla krvavim putevima pa opet ostala Bosna i Herecegovina, zamljo moja sretan ti rodjendan, sin tvoj!!
@dubrava1929 i ti meni takodje.
guidomista@ neda se bosna, ako treba, svi cemo stati na bedeme, i reci onima koji diraju u nasu bosnu, "stanite, i nedirajte u ovu bosnu ponosnu i prkosnu, nedirajte, jer branicemo bosnu svi koliko nas ima, nedirajte, jer, bosna je majka bosancima" TO MOŽEŠ PRIČATI SAMO DA JE1941 A SADA SAMO MALOUMAN MALOUMNIM.
Da ti je babo bio pametan, mogao je sacuvati, ali on do podne misli treba je cuvati, a po podne misli ,ne treba je cuvati. E qurca moga, nema je vise kakva je bila.
wtf? https://s17.postimg.org/xn03a51i7/photo_2016_11_17_13_43_02.jpg
Nema nista od nje, pokojna B i H
Umrla 1992., jos je balzamuju, a cim prestanu raspada se ko i svaka lesina.
momci moji zao mi je sto nemate svoju zemlju, sto volite a oni tamo daleko vas nece...
Teška vremena za BiH traju već 20+ godina, ali njen opstanak zavisi od istih faktora koji su je očuvali kao Republiku 50 godina. To su principi na koji su njeni temelji 1943. postavljeni, sve ostalo je propaganda.
Normalno da ce se odbraniti. Pa nismo Srbende.
Kada ste se vi borili u istoriji za drzavu. Uvijek ste se uvlacili u guzicu jacem i cekali da vas oslobode. Ni ovo vam ne pripada.
samo pročitaj komentare novih generacija, odraslih u ovom haosu, lažnoj istoriji i sa novim lopovskim tekovinama, tipa, svilena odjela i audiji, harmonika, grand, pink, pleme i tvoj/moj bog .. znaš da od Bosne nema ništa
@Separatista2 .. ok