Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/3936041.stm
Ocigledno boja koze nema veze koliko je neko "covjek", to se gleda po drugim karakteristikama. . . sve je to dobro prekrivena mafija!!! A narod jos gluplji sto glasa za njih!!!
Ma kakav crnac ba, vid ga bijel ko Michael Jakson :D
Koji je on kurac crnac? Ma bjelji je od Tihica, jebo te. Bice da mu je sve zensko u familiji davalo guze bijelim gospodarima. Dovedite pravog crnca na celo Amerike, vrijeme je.
ma koga ti glumis mrnjau..? pusti ljude da dodaju svoj kajmak. svejedno, bili oni seljaci, gradani ili nepismeni ! ;)
Za Refu: kultura ponasanja: Nedovoljan (1) moc razmisljanja: nepoznanica sexulane frustracije: veoma visoke Poruka svim seljacima koji se javljaju na ovaj site: mrs na njivu sa koje ste dosli. Ostavite Sarajevo i ono st mu pripada (ukljucujuci i ovaj portal) gradskoj raji.
jebem i tebe i tvoj pravopis smradino jedna koga kurac boli za gramatickim greskama???
Za ovog iznad mene. Pravopis: Nedovoljan (1)
eto ti dvije ciste nemas ko je ovaj covjek uopste cuj jedini pametan eh svaka ti cast to je covjek koji je najveci pritisak zajedno sa rumsfeltom i chaneyom vrsio na smradinu busha u vezi weapons of mass destruction... sve u svemu nadati je se novoj administraciji na celu sa Kerry-om jer se to svih nas tice....
Kao sin jamajkanskih doseljenika uspio je besprimjernu militersku karijeru. on je prvi crnac, koji je postao Ministar vanjskih poslova SAD-a. on je jedini, koji ima kriticni i nezavisni stav prema Bushu i Donald Rumsfeldu. Colin Powell je izjavio da nece vise kandidovat za Ministra i da se zeli povuc iz poltickog zivota.
dobar dobar.....:D
Zisku mu glave eto matere ti... jesmi se..jesmi se:)
YaY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je jedini pametan covjek u citavoj Bushevoj administraciji.
na faci mu se vidi da je podmukao kao i njegov nadredjeni.... ma nek dodje...nervira me sto se gradom neces moci setato kako treba od njegovih pratilaca...helikoptera...auta....