Slučaj 'Dobrovoljačka'
0
Čolak: 'Nesporno je da se zločin dogodio'
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COLAK,BEVANDA,JELECEVIC...ja ministara i GOVANA
Svi pa i colak je fasista.Njega treba protjerati jer to nije pravosudje.on je svoje dupe odvuko u sigurno,a sarajevska raja je branila grad od agresora.Najgore je sto on zastupa interese plana tudjman milosevic o podjeli zemlje.Nije nigdje rekao da je neupitan zlocin u Ahicima,Dretelju,Mostaru.Duvnu,Kupresu Stocu,Vitezu Kiseljaku,ne jer stoji da je zlocin braniti svoju zemlju.
OBJAVITE KOMPLETAN KOMENTAR ILI IMATE PRPU!
zasto mi brisete komentar,objavite ga-Viste u redakciji svi Fasisti ako neobjavljujete pro bosanske komentare idite iz nase zemlje!
Kakav zlocin, kada su nedavno emitovali snimku jasno je bilo da je netko od vojnika JNA poceo prvi pucati. Oprostite sto smo se branili !!!!!!!!!!!
Ama ako vam manem tastaturom , i udarim p Caps Lock-u, ima da vas nema !!! A racunar mi je ko zmija sarka ! Brz i dobra konekcija ! Ma ledi !
Iz vihora kao vatra,bojevima ljutim vodjen,palio je jedan ratnik -selo gde je roodjen... Na ognjistu puste kuce stajala je jedna stara,iznad nje je sablju digoo ratnik koji hara!.... Ne dizh name ruku sine,ako svoje jadee znadess,majka sam ti jer prepoznah iznad usne mladez.... Sjaha s\'konja mlad janjichar,baci sablju diznii pusti\' majka htede nesto reci ali ne izuusti! .... Sina majci iz narucja,oteo je zulumchar,sada kune svoju sudbuuu sto je janjichar... }. Na nasim prostorima svi smo pomalo janjicari,palimo rusimo i smejemo se sopstvenoj muci i tuzi. Manite se vise ratovanja!
Da li su Bošnjaci u proteklom ratu činli ratne zločine?
Ima recept za ganica i ostalu gamad... PO.BI.TI GO.VNA i gotova stvar...
na ovom saxu sve vijesti sa srne, katastrofa!
Trebalo bi onda pod hitno pohapsiti sve jos zive partizane i optuziti ih za zlocine nanesene nijemcima za vrijem II Svjetskoga Rata. Svaki koji je ucestvovao u napadima na nijemce iz zasjede je odgovoran. Sigurno je i u tim kolonama njemackih trupa bilo neduznih mladica koji su bili zaludjeni nacizmom i nisu znali sta rade.
Idi pripremaj traktor, trebat ce ti.
Ooooo lojavci. Ajde što ne poštujete mišljenje Srbije već ne poštujete ni mišljenje Ministarstva BiH. Pa lojani usrani mislite da će biti po vašem ? E neće pa pocrkajte od muke.
Da bi usli u EU, ove ce zakone morati promijeniti, nece EU stititi nikakve zlocince, a ondak vam slijedi \"po glavi stanovnika\"!!! Svima!!! Ti zakoni samo sto nisu izmjenjeni, a moracete sami suditi svojima, ne drugima, SVOJIMA!!! To vam ja kazem!!! Dace bog i nezavisnih pravosudja i nemijesanja politike, svakom po zasluzi.
Oooooo, crni kukavci, Jovan i Ejub, u koju ce oni drzavu pobjeci...ni u brata, ni u djeverova!!!