Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mi zatucani primitivci znamo sta je club de madrid? A da ne govorim da li znamo da je lagumdzija njihov clan? Jos jedna potvrda koliko je ovaj covjek uspjesan.
Vrijeme brzo ističe i što se u narednim danima "klepi" biće saldo rada vladajuće strukture, jer ubrzo počinje interesovanje za fudbalsko prvenstvo, nakon čega možemo samo "mahat ušima".
Svaka pomoc u ovim trenutcima nam je potrebna.Sve pohvale za svakog politicara ili osobu koja pokusava na bilo kakav nacin doprieti do strane pomoci,a pogotovo za ovakve kao gosp Lagumdzija koji ne odustaju..
ako je ovo gore tekst madridskog kluba pojescu laptop.:))
provjereno. samo je predzadnji pasus poziv kluba na pomoc ,a ostalo je zlajino ,samo su novinari napravili "sareni burek" :)
Zaista nam je potrbna pomoc sa svih strana ,nalazimo se u jako teskoj finansiskoj situaciji,mnogo mi je zao ljudi koji su ostali bez svojih domova i koji se nalaze u jako teskoj situaciji.Svakako mislim da je i ministar Lagumdzija odlicno uradio ovaj dio posla sa stranim zemljama i da je svakako potrebno bilo uputiti zahvalnicu za sve sto su uradili za nas.
U ovakvoj situaciji nam je potrebna pomoc sa svih strana.Mislim da se veliki broj zemalja pobrinuo da pomogne nasoj zemlji i susjedima.Svakako pozdravljam Lagumdzijin gest da se zahvali ljudima koji su nas pomogli nakon sto smo trazili pomoc od njih..
Mogu pricati sta hoce o Lagumdziji ali covjek ima poznanstva i koristi ih kako bi pomogao nasoj zemlji a to se vidi iz prilozenog.
Ovo je vrijedno paznje. Trenutna situacija zahtijeva svaki vid pomoci a ovo je veliki korak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka pomoc je potrebna, ne treba gledati ko je pruza i ko je trazi.
ovo je nacin na koji se radi! konkretna rjesenja i potezi
Gdje god mozemo i od koga god mozemo trebamo traziti pomoc.