Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bile pomozi nam tako sto ces pokrenut ukidanje dajtona!!!
nesto gledam ovu trojicu nasih uzvisenih predsjednika i Klintona s njima. slika mi u glavi kako Klinton valja ih kao sibice i govor: "ako dignes ovoga ,izgubio si, nije ni ovdje,a nije ni ovdje. ko ulozi 50, nosi 100.
Vise jarane oni imaju para od Klintona,banda je to!
Bakire pederu..
Lukava igra umivenog četnika Vučića u četiri koraka: 1. maksimalno isprovociraju Bošnjake hapšenjem Orića pred godišnjicu znajući da za to nema nikakve pravne osnove 2. zatim im Rusi pomognu s deklaracijom što su gotovo sigurno već prije dogovorili kao ustupak zbog neizglasavanja sankcija ili neki sličan vid kompenzacije 3. Vučić neiskreno, kalkulantski i trijumfalno se naslađujući dolazi u Srebrenicu kao vrhunac političkog ponižavanja Bošnjaka znajući da deklaracija nije prošla 4. Bošnjaci se bacanjem kamenja osramote jer ih je svojom lukavom kalkulantskom politikom na to naveo, što je gotovo sigurno i očekivao. Koji je zaključak? Bošnjaci nemaju pravog vođu sa čvrstim i nepokolebljivim stavovima, to je već postala stara boljka, a Vučić jako vješto igra svoju igru. I sada će svijet obići slike Bošnjaka koji ne žele prihvatiti pomirenje, a on se ''želi pomiriti''. Bošnjacima fali moćan saveznik, Hrvati imaju SAD, Srbi Ruse, a Turske baš nešto nema na vidiku.
Samo Ivanić i Čović nemaju cvijet na reveru. Zašto?
Zato sto su fasisti, damo moja tiha, fasisti prljavi nacionalisticki. Jesil sad shvatila sta se desava? Jesi. I ja sam. Svi smo. Sad znamo, polozili su. Pokazali su se. Sve je jasno kao rosa jutarnja sto se spusta niz prozor tvoj sa brda.
Tiha damo OGLASI SE, sta si tiha, sta se pravis vaznija od nas, kravo lijepa ljubavi kozo mrzim te ljubavi moja, odgovori ljubavi glupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dao je sjajnu izjavu za ftv oko ruskog veta.Brutalno direktno, kao svi znamo zbog čega je taj veto, ali neka Srbi ne misle da je to dobro za njih, trebaju mislit šta će biti za 10 godina, šta ako nafta još pojeftini...
Vucic je na konferenciji za stampu izjavio da su icident zapoceli navijaci jednog fudbalskog kluba iz Srbije...pa to je novi momenat, niko ga danas ne spomenu!?
Bilo je svašta HVALA Klix-u za zabranu komentara o današnjem nemilom događaju.
a sto ova dvojica ne nose ovaj simbol Srebrenice ??
А што сте напали нашег премијера? Човек дошао да испоштује ваше жртве а ви га нападате уз текбире. Дивну слику сте послали целом свету. Нисте ни свесни да сте учинили једну велику услугу српским националистима а Шешељу сте улепшали дан. Никада да се опаметите.
Mene samo zanima odakle Him kisobran da zastite labela kad niko nije najavio nake pljuskove..
ok za koga onda srbi glasati u americi uglavnom bosnjaci glasaju za demokrate I bill je normalno dosao da pomogne svojo zeni a na kraju krajeva za vrijeme njegovog mandata vecina je I dosla i ameriku a on je nas koliko toliko spasijo svi kad je zaustavio rat mogu mi I srni biti zahvalni sto su dosli u ameriku njemu hvala sto je dosao u srebrenicu I kolilo god se srbi I rusi trudili da ga ocrne on je u radi sto je bilo u njegovoj moc u tom trenutku tako da mi mogu svi biti zahvalni
"spasijo"-krasan vokabular.
We are happy family living in Queens eating canned beans
a riđobradi se ne oglasava nigdje?
sta ja znam,pa to je president of united nation Bosnia and hercegovina...sta god da kaze i o cemu god da kaze...neka gukne