Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebi ga ali lika bar neko iz evrope podrzava, ko se za ostale politicare interesuje iz evrope??? niko samo hag!!!
bar ljudi pokusavaju bez ikakvog razloga pobiti fundamentaliste i natjerati totalisticke socijalne strukture da izadju iz mracnih vremena od prije 700 godina, rezultat komunjara je propast cista, i ko god brani komunizam je smatrat kao retard bilo gdje sto je napredno.
ko ovim SDP i SDA vjeruje, on je glup i slijep i nijem fakat, extremisti samo hoce fotelje po istoku, to treba sve izbaciti u rusiju i arapske drzave pa nek vide rezutlate za koje se oni bore.
s
predsjednik nego sta :)
\"PREDSJEDNIK Lagumdžija je obećao da će nova vlast razvoj infrastrukture, elektroenergetskog i telekomunikacionog sektora voditi transparentno\" VIDI BRACE SIMICA STO SU TO FINO NAPISALI, \"PREDSJEDNIK LAGUMDZIJA\". A SVAKAKO DA JE DOBRO BITI U DAYTONSKOJ RASISTICKOJ BIH, GDJE NA 70% NE SMIJES RECI DA SI BOSNJAK, PODRZAVATI MULTIKULTI ZLAJINE PULENE KAO HRVAT ILI SRBIN I TAKO IH BIRATI NA VLAST U VECINSKI BOSNJACKIM SREDINAMA, HA SIMICI? STA KAZETE, \"PREDSJEDNIK LAGUMDZIJA\"? OSVOJI LI TAJ VAS PREDSJEDNIK I SDP TRI GLASA U GRUDAMA ILI BLUCI, JE LI NJIMA TAMO NA VLAST POSTAVLJATE HARISE I DENISE, KAO STO TO RADITE PO SARAJEVU SA LJUBISAMA, RADOVANIMA ITD?
shokiro se lopov lagumdzija kad je Njemacka rekla da mora BiH u EU hahaha, kapitalisticku EU? nikako :D
Lloyd bilo je toplo ljeto. ;-) I ti bi pocrnio.
VIDJU LI ZLAJE J*E*B*A*T*E, CRN KO GALEB SA DUBROVACKIH PLAZA. PLA,PLA,PLAVI SE JADRAN TALASA, O, O, O, ODMARA SE RADNICKA KLASA!
Neka njega. Super! On bar zna popricati sa strancima. A sta ce oni jadnici iz SDA. Niko ni satrovacki.
VIDI ZLAJE J*E*B*A*T*E, POCRNIO SKORO KAO JA. OVO JE MINIMALNO BOJA OD MJESEC DANA INTENZIVNOG SUNCANJA NA OBALAMA JADRANA. PLA,PLA,PLAVI SE JADRAN TALASA, O, O, O, ODMARA SE RADNICKA KLASA!
mora se naci neko da prica gluposti. birajte glad i propast, to jest garnituru koja je na vladi. vazno je da je njima dobro i njhovim glasnogovrnicima kao ovaj gori. najvjerovatnije ponekad padne neka mrvica za njega sa njihovih trpeza.
dole komunjare,stoko crvena,,,,,,