Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle ida taj nacionalizam. čak se i vrtić zove \"Petar Pan\"
Niko ne sme da čisti naš sneg.
A smije li SDS cistiti?
Što ne dođu kod nas da očiste Skenderiju.
I šta još rade u stranci? Pravi ste papci sa svojim besmislenim člancima!
pa koji je kl.in.a.c PDP, mislite da moramo baš svi znati sve stranke u svakom entitetu? da ste bar jednom napisali puno ime, jok, eto, to je vaš p.rof.es.io.nali.za.m
Jadno, stvarno jadno! Steta, sto ne postoji stub srama.
Nista je Arzija kakva je \"Direktorica Natasa\"! Od loseg uvijek ima i gore...
prodajem čipove za texas hold em poker,sve info na mail adresu:[email protected]
ako su imali obiljezja te stranke, i kao sto vidimo dobili odg. medijski prostor onda se slazem sa direktoricom! ne treba uvoditi i politiku u ciscenje snijega :S salu na stranu, jel barem dobra direktorica?? :)
U pravu je žena. Neka poturice u PDP idu čistiti snijeg u Sadaka Cityju, ionako se tamo sve poruši.
Ovi Dodikovi poltroni su fakat izgubili kompas, cuj zabranili ciscenje snijega. PDP-ovci neka naprave popis takvih individua, pa kad vozd padne onda jedna lagana staljinisticka cistka, da ne zagadjuju okolo.
možda da ne načine konja od snijega! fakat ste dosadni sa ovakvim informacijama.