Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:) 11:16 - Kompletan predstavnički dom počev od gospode iz SBB-a koji su nam dali podršku u punom smisli te riječi, SDA i HDZ-A podržava naše zahtjeve. SDP nam je dao načelnu podršku da će nas podržati i sve ostale nezavisne grupe Parlamentaraca. Tražimo samo da dobijemo ono što nam pripada po zakonu, rekao je Salih Pozder. Nakon kratkog boravka u Parlamentu, Salih Pozder je rekao da je SDP tek danas dobio papire koje su poslali prije 15 dana, a demonstranti su negodovali i prokomentarisali ovo kao veoma lošu stvar. 10:40 Kemal Duraković, predsjednik Udruženja "Švicarac", sastao se u Federalnom parlamentu sa Aidom Čikić, poslanicom SBB-a, kako bi razgovarali o zahtjevima koji su danas dostavljeni parlamentarcima a koji će, kako saznajemo, biti razmatrani na današnjoj sjednici. - Insistirao sam da se sastanem sa Aidom Čikić, ali ne zbog stranke, jer ne želim da nam iko prepiše bilo koju stranku, jer iza nas ne stoji nijedna stranka već isključivo naši problemi.
Sve su ovo nehl***vići. Pare potrošili na auta, turistička putovanja, skupi namještaj i slično. Vraćaj bagro pare!
Jes vam dobro,mozete i koraćat Sarajevom. U Mostaru nema hodanja za protestante.
ma vama ni fahro sve-obećavajući ne moze pomoći. ne znam šta ste letili i uzimali te kredite za CHF klauzulom, kad su sve ostale banke davale normalne kredite u KM (vezane za EUR). Al gladne oči i zinula guzica.....pa su neki i po pola milion auzimali da prave velike objekte za izdavanje, pa kad je propao posao svi krivi.
Pa vidis da je ovaj Duraković glavi celebrity u Avazu u zadnje vrijeme, to nije slučajno...Aha,aha već se da primjetit par radnika iz Prizme,zanima me koliko ce ih izvuci ovaj put
srbi sebi pomazu tako sto si puse kitu, probajte i vi...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sjecam se da su prije par godina ovaj problem u hrvatskoj rijesili..samo sam zaboravio kako jer davno je to bilo. mozda da uzmete smjernice iz hrvatskog modela?
E jeste našli dzamiju/crkvu gdje ćete se moliti :) Bolje da ste napravili kakav kip pa se njemu molili da vam riješi probleme :)