Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@asd, ne nestajemo nego dolazimo u Mostar iz svih gradova iz kojih nas tjerate, kako u ratu a još više danas.
za Snabo T ćeš nam reći šta smo. Mi nemamo krizu identiteta jer smo najstariji narod u BiH a ti si u svom životu tri puta mijenjao nacionalnu pripadnost.
izasli ne izlasli vi nestajete s ovih prostora...Shvatate polahko da ovdje nema mjesta za vas ocigledno.Što bi ovdje bili gradjani 3 reda kad u Kroaciji mozete biti prvog reda ha ya.
nije vam lahko, glasati i u Rvatskoj i u BiH...valja to stici.
Dečki i cure iz ove udruge su stvarno odlični.
Otkud Hrvati iz druge države da glasaju u Bosni. Ovde žive samo bosanski katolici nema nikakvih Hrvata, oni su u Hrvatskoj. Zato SIKTER
Smatram da je svaki građanin obvezan izaći na izbore. Jer ukoliko netko ne izađe na izbore, nema prvao krizizirati vlast!