Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta ima sda da se javlja, vode politiku kapitulacije pred dodikom, po principu zgrabi šta se zgrabiti može.
Ne mozete se oprati za 1000 godina ! Narod je mamlaz ako vam povjeruje ovaj put i uspijete ih prevariti
Sa Bakirom idemo dalje... NAPRIJED SDA UZ VAS SMO!
Čuj ovih!!! Pa šta ste vi radili, čije ste vi interese zastupali. Interese kriminalaca!!! Bandooooo!!!! Gotovo je, gotovo je.
Pipo Zna da ste krali Pipo Zna da ste varali Pipo Zna da ste obecavali puno a davali malo Pipo Zna i Pipo ce da glasa za... eee nece Pipo da vam sad kaze
sda je drzo embargo bosnjackom narodu i uvijek prvenstveno protiv bosnjackog naroda se borili zajedno sa okupatorima, drzali svezane ruke narodu dok je c e t n i k k l a o i narod umiro a oni kesirali i smijali se. Drzali Sarajevo u okruzenju a i Bosnu citavu, Podrinje prodali nikakve razlike izmedju Fikreta Abdica i Alije Izetbegovica, Karadzica Ko god je znao sta aAlija i vrh sda rade bio je likvidiran najcesce snajperom u celo a u smrtnom listu napisu da je sa neprijateljske strane. Svi danas koji su u sda i koji glasaju za sda su neprijatelji zamlje broj 1!
Izbori ce pokazati da NAROD ZNA!!!!!
dobro vas je harisovi i zlatkovi plaćenici
Dosta je vise Tihica, dosta je vise njegovog ponizavanja drzave Bosne i Hercegovine, pogotovo naroda... Dosta Tihicu, KRAJ TI JE
Suljo ofirno gura Juniora kao da on neće zastupati interese SDA, ovo je smješno u najmanju ruku !
To je bitno a nije uopšte bitno koliko se izgradilo autoputa 5c, koliko se zaposlilo mladih ljudi, koliko se zaposlilo radnosposobnih iz boračke populacije, koliko se smanjio porez kako bi se napravio veći poticaj BH privredi, koliko je naš uvoz premašio izvoz, sve je ovo irelevantno ali u fokus Stranke Demokratske NEakcije su članovi predsjedništva koji imaju jednake ovlasti kao Špirićeva sekretarica. Koji ste vi filigranski demagozi!!!
klečali ste pred tadićem i pokazali svoje pravo lice. i majku rođenu bi prodali za vlast!!!!
i to nam prica Suljo kojeg za uši vuku Tadić,Doda i ko stigne...
kad bolje razmislim sve bi vise volio da bakir pobjedi u utrci za predsjednistvo
VIDJETI CE TE VI NA IZBORIMA KAKO STE U ZABLUDI! NIJE NI CUDO DA U SARAJEVU DRZITE KAMPANJU PO KAFANAMA JER E MOZETE SKUPITI VISE GLASOVA. SULJO, DOSTA PAMETOVANJA, AKO CES PAMETOVATI NA IZBORE PROVJERITI VOLJU BIRACA BOSNJACKIH, AKO NE SMIJES JER ZNAS DA BI TE CEKAO PORAZNI REZULTAT, M.R.S U P.M., K.O.P.I.L.E I.Z.D.A.J.N.I.C.K.O.