Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEVJEROVATNO!!! A GDJE JE ALKALAJ. I jedno pitanje za PIPU; Dali je Egipat svima u bosni ili samo onima sto cine 24% bosne.
Kairo Egipatskim parlamentarcima, članovi Predsjedništva BiH, pobili njihova uporna negiranja o postojanju piramida u Visokom...
Nije tacno, Haris je fakultet zavrsio u Libiji!
Pardon: Legalno izabrani :)
Oh, pa da! I Gdje drugdje bi predsjednistvo obitavalo za (\'\'dobrobit GRADJANA\'\') BiH nego u gradu u kome se teoloski obrazovao bosnjacki predstavnik Haris Silajdzic, zar ne g-dine Zeljko komsicu, LEGALO izabrani predstavnice Hrvata od BOSNJAKA u BiH?
Hvala Egiptu na svakoj podrsci nasoj drzavi! Saradjivat s Egiptom jer je ta drzava iskreni prijatelj BiH-i! BiH4EVER!
Zasto nasi demokratski izabrani politicari posjecuju i svjesno daju legitimitet diktatorskim rezimima? Ovaj put su to ucinili sa autoritarnim rezimom u Egiptu.