Spašavali ljude zametene snijegom
0
Članovi Kluba spasavalaca 2000 za 12 dana imali 53 akcije
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko znam Klub spasavalaca 2000 je privatni klub i radi samo za pare, a od drzave preko svojih ljudi izvlace pare. Dok Gorska sluzba spasavanja radi volonterski, nije privatna, drzavna je. Hocu reci da Drzava sponzorise ove privatne lopove a ne momke iz GSS-a. Nevjerujem da je Klub spasavalaca 2000 ista uradio djaba. Poznate su cinjenice da su ih zvali a oni nisu htjeli ici bez para. Nek se zna...
spasavalaca????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Svaka cast, za svaku pohvalu.