Komentari (565)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komandante, uz tebe smo! Pozdrav Domovini!
Za Bosnu su zivote dali da bi mi domovinu imali!
POZDRAV !
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
NE MOZETE MU NISTA !
govnari
doboy mozete ga samo duvat !!! ja pa hajmo sad i mi raspisat potjernicu za Plavšićkom i Krajišnikom !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
Nasere ako si kriv odgovaraj, ako si kriv idi u zatvor! U hagu su se na prijavu srba pokrenula tuzba, u hagu su srbi mogli dostavit sve dokaze da se isti optuzi i dostavljali su, tuzioci su sve uradili da ga optuze. I naser oric je imao svjedoke koji su ga branili i oni su uzeti kao relevantni i optuzeni je oslobođen. Mogla se uložiti žalba, pa se ulozila i opet se nista nije dokazalo. Nek srbi izadju sa dokazima koje nisu mogli dostaviti u hag da ih je neko sprijecio, a koji su bili relevantni za pobijanje oslobadjajuce presude. Zapovjednik HVO Blaskić je bio osudjen 40 godina pa je neko dostavio dokaze i oslobođen, bosnjacima može biti krivo ali se nista nije moglo uraditi i gotovo. Interpol samo moze podici optuznicu ako: - ne znaju da je oslobodjen optuzbi na istom području u Hagu, ako nasi precute sve činjenice koje se imaju iz haga. Protiv divjaka i Ganica se mogla podici optuznica jer isti nisu bili u hagu, da su bili i oslobodjeni nikad se ne bi podigla
Politicari rade samo ono sto ce im donijeti glasove.Vise paznje pridaju Oricu i ostalima nego djeci iz Konjevic Polja.Naopak sistem vrijednosti tj. sistem koji narod voli.
govno il u septicku jamu il na goli otok
Orić je zločinac i obični ***.Nadam se da će ga spržiti braćaSrbi.Glumi junačinu a običan ***,pa Srbi ih potamanili ko muhe.E moj sronjo jebat će te Srbi oni sve rade planski!
ha ha ha ... 'braća Srbi' ... to ono rece da si Hrvat, je li? de nam reci 'eugene' 'rvatino prava ... jesi li govovorio 'braća Srbi' kada su 170000 hiljada hrvata istjerali iz te tkz krajine pa 50000 po bih ... kada su hrvate ubijali u vukovaru, kninu, vinkovcu pa masakri u Baćin, Bruška, Dalj, Erdut, Lovas, Saborsko, Široka Kula, Škabrnja, Banja Luci, Jajcu ... ne ne 'eugene' nisi ti Hrvat, ja znam dosta Hrvata ... ti obicni maloumni degenerik ... otidji i vukovar ako imas muda i reci 'braća Srbi' kojem pravom Hrvatu .... supak jedan
sundance- mi smo braća kada smo kontra vas,a to jesmo od kraja rata. Jesam li degenerik ili nisam zaboli me ali sve kontra vas!
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Hapsiti bagru, nego šta!!!
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bez-informacija-o-uzroku-smrti-4415-Bosnjaka-216337.html AKO OVO NIJE TACNO,STO SE NE TUZE ,,NEZAVISNE NOVINE"???
NASER ORIĆ, za portal cazin.danas. "Odmah su se svi srpski zločinci sledili kada sam došao. Ja sam u startu postao autoritet i moja je bila glavna u zatvoru. Moj neprijatelj Momir Nikolić iz Bratunačke brigade vojske rs-a, osuđen za genocid, peglao mi je košulje, a Miroslav Deronjić, glavni Karadžićev povjerenik za Podrinje, prao mi je rublje. Jednom sam udario Gojka Jankovića, krvnika iz Foče, zato što je nasrnuo na Sefera Halilovića, prvog zapovjednika Armije Republike BiH. Nisam to mogao dopustiti", kazao je. "Također, Jovica Stanišić, Miloševićev glavni obavještajac me jednom uvrijedio. Ustvari, pričao je uvredljivo o Božjem poslaniku Muhammedu i ja sam ustao i rekao mu: Slušaj ti majmune, nemoj da ti ja tu plastičnu guzicu razvalim skroz!. Krenem na njega, a on pobjegne u spavaonu, tako da je tri dana bio u kućnom pritvoru, nije smio izaći u zajedničku prostoriju. Nakon nekoliko dana pošalje Momira Nikolića da mu oprostim. Izvinuo se kasnije i rekao - Pretjerao sam", kaže Orić.
Ovaj put neka ponese,,VAZELIN"...
@ edin.spahic.5458 cedomire ... servine ... sta se sakrivas iza to nika ... sta se bojis? pa treba da ponese vazelin, da tebe kara a tamo sigurno nece ici @Dobojlija92 pa znamo da onaj mladic lici na mrmota
Samo ovako treba raditi pritiskati i pritiskati.Mislim da Srbi znaju što rade ,ništa nije bez plana.Razmišljaju nekoliko poteza unaprijed. Pametno,jako pametno!
Pametno cunu moju ... biti ce isto kao sa Ganicem i Divjakom ... galama i frka oko prazne price i na kraju NISTA
Nema veze što su ga ranije pustili, samo ih treba hapsiti i zatvarati,neka se znoje što ima veze,tako se to radi da se boji svoje sjene.Bravo Srbi! Samo optuživati i hapsiti,neće vam Srbi mira dati,a nas Hrvate zaboli za Oriča!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Komandante Oriću i Meholjiću po činu ne tako daleko ruke na mesto gdje ledja gube svoje cijenjeno ime i ispred nas u zagrljaju policije,da ste činili dobra dijela ne bi vas sada ni privodili kad vas savjest nije sama dovela u tamnicu sada će država i Srbija i Bosna.Bosna jer ste više štete nanijeli njoj i njenim gradjanima.Hrišćanima fizičke ljudske i materijalne a nehrišćanima čini se I više jer ste osramotili u ime svog roda činili nedjela čineći tako i svima nevolju.
ma nema od ove potjernice nista,predizborna kampanja u srbiji a i u rs-u da bi ista gamad ostala na vlasti opet.. tako ce se i kod nas odraziti isto po pitanju glasanja,opet ce svaki bosnjo iz straha da glasa za sda ili ce opet kao i sto je naucio,prodat glas za 10 km ili poklon kesicu sto lijanovici dijele... i narod ocekuje da mu bude dobro...
Za mene su komadanti Atif Dudakovic
Sefer Halilovic, Mustafa Hajrulahovic, Rasim Delic. jer to su borcibza narod, za drzavu, a ne za bogatstvo sa kojim su neki "ratni heroji" izasli iz rata.
Mozete samo uzeti tu optuznicu i obrisati guzicu njima i nista vise!!!!!!!!!
kada čitaš o historiji srbije i naiđeš na ovako nešto "Srbija je pada pod vlast Osmanskog carstva 1459., nakon čega slijedi postupno iseljavanje Srba i Vlaha u Bosnu i granične predjele Hrvatske" ...suvišno je komentarisati bilo šta ... ili možda ovako nešto "Osmansko carstvo je porazilo srpsku vojsku u dvije ključne bitke: na rijeci Marici 1371. gdje je poražena srpska vlastela[nedostaje izvor] iz Makedonije i na Kosovu Polju 1389., gdje je poražena vojska kneza Lazara, koji je tada bio najjači oblasni vladar u Srbiji i zapovjednik vojske svojih vazala." Lahko je prosipati silu nad nenaoružanim ljudima ,ženom i djecom... iz ovog gore možemo vidjeti da su se "hrabri" srbi borili opet bi se historija ponovila...
Jedini i pravi Komandant, Gazija i Heroj je Rahmetli Izet Nanic. To vam je ponos i dika Bosne. Takav Covjek se jednom Rodi!
NASER JE NEVIN KO JOVICA STANISIC! :)