Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjetila tamo dobru atmosferu? Dje si ti bila majke ti? Ti il se gudriras, il ti je osjecaj ko u krompira ili se' es ko foka, il je sve troje
Aman sto PALAMUDI babetina.
PA GOSPODJO KADA STE VI BILI KOD PSIHIJATRA.
I POČNITE MALO DETALJNIJE ČITATI VIJESTI, I ONO ŠTO JE IZA REDOVA ... A NE HVATATI SE I KOMENTARISATI NA PRVU ... NASLOVE! NIJE NI ČUDO DA SE S NAMA IGRAJU KAKO IM STIGNE.
"Ona je također istakla kako nema egzaktne informacije o tome šta je tačno u pogledu implementacije presude u slučaju "Sejdić-Finci" dogovoreno na prošlosedmičnom sastanku bh. političara u Briselu, ali je navela kako je vrijeme za historijski kompromis u vezi sa spomenuta dva suprotstavljena principa. " EVO, OPET NJIHOVA PROVIDNA POLITIČKA IGRA. KO BIVA, NE ZNA ŠTA SE DOGOVARALO, ALI TRAŽI KOMPROMIS. ČIM OSJETE DA SE BOŠNJACI OPIRAJU - ODMAH VRŠE "DIPLOMATSKI" PRITISAK. Narode, kažem vam da je naš glavni problem Evropa, ... upravo nas oni primoravaju na sve, a Srbima, polahko ali sigurno dopuštaju da rade sve da razore BiH, a da bi oni na kraju rekli ... Eto, ne može se ... Nisu nama glavni problemi Srbi ... Evropa svira - Srbi i Hrvati igraju, a Bošnjaci - ne slušaju muziku, pa ih se mora primorati da, svako malo, zaigraju.
pa u vlasti je dobra atmosfera. dnevnice idu, talovi prolaze, pare se peru...boli ih djon. njima dobro.
Necemo mi u vasu EU. Izgeda da je njima vise stalo nego nama.
ovo je od jadranke kosor tetka vuku geni na svoje hehe
ovi njemci stvarno nesto misle o nama,blago nama hehe
RS i HZHB zajedno u borbi protiv malih zelenih.
@marieluise ...reci NE teškim drogama...
Haha kako se samo sprdaju sa nama