Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paralelni obavjestajni sistem.
Cek jesi to priznao da ste vrsili tajne razgovore ? Zar i to nije za sud ?
Sadik nisi odavno ni iz cega izbacen Ocekujemo da te izbace ako nista iz te inicijative
Sa SDA nikad više zajedno komunisti. SDA je izmjestila Vladu Federacije u zgradu čiji je vladnik (zgrada Energoinvesta u Pofaličima), a poslije Dejtona pa sve do prije 2 godine Vlada Federacije je bila u zgradi SDP-a koju je SDP naslijedio kao pravni nasljednik komunista i tako je Vlada za kiriju svaki mjesec keširala SDP-u 4 miliona KM. SDA je izmještanjem Vlade ostavila SDP bez 4 miliona KM na mjesečnom nivou. E, u tom se grmu krije zec.
Ima li gdje pošten hrabar i sposoban tužioc kod nas..a o policiji rs ..šta reći..samo slušaju vlast
Ssd su oni iznenađeni. Istina je da su ih.prisluškivalu, istina je da su radili kriminalne radnhe sa CIK-om, ali je istina i da se u prisluškivanim razgovorima nalaze i mnogo gore stvari i mislim da će Ahmetoviću i ostalima život biti uveliko promjenjen. Vrlo ruznih stvari se tu čulo.
RS je vojno policijski entitet
A i Sadik nije se inao vise gdje uvaliti pa je postao predsjednik “Inicijative”
Policija Lukaca je gestapo.Tuzilastvo je privatno vlasnistvo i prcija.
Prisluškivanja, tajni razgovori, fiktivna prijavljivanja...... Sve " državne " službe uključene u izborne prijevare i nepravilnosti. Ovo u Mostaru je pokazatelj veličine izborne prijevare i nikom ništa
OVAJ NE ZNAM VISE KAKO DA GA NAZOVEM JE UHLJEBLJEN U paaazi sad! DOM ZA DJECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA U TUZLI!! MAAAKAR DA SU GA BIIILO GDJE DRUGO SUTNULI ONI U EPICENTAR STAVLJAJU PEDOFIIILCINUU ! Banuj me klixe!
ovo je dokaz koliko SDA Interesuje Srebrenica..
Svako svakog sluša, niko nikog ne čuje.
OVAJ NE ZNAM VISE KAKO DA GA NAZOVEM JE UHLJEBLJEN U paaazi sad! DOM ZA DJECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA U TUZLI!! MAAAKAR SA SU GA BIIILO GDJE DRUGO SUTNULI ONI U EPICENTAR STAVLJAJU PEDOFIIILCINUU !
Evo cist primjer Srpske demokracije, vi cete nesto reci o demokraciji u SAD-u? Zbilja narod bez srama ni stida, Bakire mrzim te, i boli me sto si upravu bio o Srbima u BiH.
@fbUser1579556436 Bakir i Dodik su huskaci mrznje.Na njihove falange padaju ovce kojima oni upravljaju i spremni su ih slati u smrt.Svadjajte se, mrzite, ubijajte se gamadi glupa.