Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista nas treba par 7-8 stepeni po Rihteru opalit dabi se opametili ovako nista!
Vjeruj da ne bi imalo efekta.
Baš me interesuje je l' sad klixov ekvivalent iz Alžira objavio ovu vjest, pošto je klix neki dan objavio vjest o nekom loklanom zemljotresu u Alžiru.
Veće pitanje je zašto nije srpski ekvivalent napisao vijest o dženazi 283 stradala Bošnjaka i Hrvata iz Tomašice u Prijedoru, dok bošnjački Klix prenosi vijest o neko tamo ocu koji žali za poginulim sinom u Beogradu.
To su već tvoja pitanja, ne bih da zalazim u to, zaobiđi me i idi na srpski ekvivalent pa pitaj, ja sam ti stvarno pogrešna osoba za to.
Kakva vam je ovo vijest? Pa s ovom jačinom ni luster se ne zanjiše kako treba.
Jadni Rihter. Svaki zemljotres po njegovim leđima neki dan u Kini sad u BiH.
Sigurno zemlja majorizirala Dragana Čovića i njegove glasače. Sad će Leo Pločkinić iz Croatie Libertas optužiti Bošnjake za zemljotres i tražiti razlog više za tzv treći entitet. Dragan Čović će pak u Vatikan otići i moliti biskupe za treći entitet zbog zemljotresa, pričaće o ugruženosti Hrvata, jer su Bošnjaci su tobože nešto kopali u zemlji pa uzrokovali zemljotres. Kad kiša pada HDZ-u BiH Bošnjaci su krivi. Kad upekne + 40 C u kamenjaru u Čitluku Bošnjaci krivi. Za sve su Bošnjaci krivi. Oni su napravili i Vukovar, i Pakrac, Balvan revoluciju a JNA je bila prikrivena Armija RBiH samo nosili petokrake. Komunistička parija bila je SDA crvene boje, a to što je Mate Boban od 1958. do 1990-te godine bio član KP-a toga se niko ne sjeća. Imaju amneziju. Baš kao što je 1980tih za UDBA-u radio i Ante Gotovina. Zatucani mozgovi nikad da izađu iz kamena i vide malo svijeta. Je.bali vas Neretva, kamen, smovke i vino...
Majorizacija na djelu Heeeelp Vatikan, Heeeeeelp EU!!! :))))
Sigurno neki rukometas u citluku potresao dobro semsu