Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva cirilica i bakraci j.e.b.o.v.a.m vuk karadzic materesinu
jasmina ljepoto aferim na komentaru imamo ista misljenja :-)
ili bolje reci mala tukica iz St. Louisa. Pa ako bre volis Bosnu dodji ovdje da vidis odakle su ti roditelji otisli.
ti sa cukom bolje bi bilo da se pakujes tamo gdje ti je mjesto, nazad u kninsku krajinu ili ako nisi iz tog podrucja idi bre u srbiju pa se ebi sa svojim cukom dok ti anus ne otekne a ti ma pridruzi se tom sa cukom, posto srbi vole broj tri, u troje ce vam biti sladze, jao kad vam ga cuko zavali do jajca:)
Jasmina glupačo jedna , kad nemaš ništa pametnije reći onda ćuti . To ti Draga Jasmina niko neće zamjeriti.
ja imam jednoga psa i on je mnogo pametniji od tebe. Zna dva pisma. A i ti vjerovatno znas cirilicu cim razumijes te parole. Vi u rezervatu (plaho velikom) mozete zabraniti sto hocete a bogami cemo i mi. Meni to licno ne smeta jer ni u snu ne zelim niti u Livno niti u Sarajevo ali sta cemo sa vama koji dolazite iz dijaspore i prolazite kroz RS? Necete se znati snaci jer neznate starobosansko pismo.
a sto bi bilo zastupljeno pismo kojeg niko nekoristi ni u novinama niti u skolskim knjigama, zasto gubiti vrijeme uciti cirilicu u skoli kad je nikad nices koristiti osim ako si srpski fasista kojem cerilica samo sluzi da ispise svoje fasisticke parole, treba je ukinuti i zabraniti na prostorima bosne i hercegovine
Ja sam za to da se svi natpisi pisu starobosanskim jezikom. A kako bi to bilo proucite sami.
stoka ce i na jednoj i na drugoj strani shvatiti jednoga dana da je ovo sve normalno, ali stoka je stoka sto ces treba joj vremena.
pa gdje je logika da u federaciji stoje natpisi na cirilici? zasto i zbog koga? Kad vozim kroz RS treba mi tumac da mi kaze sta pise na tablama ... sreca naucim sam put kojim vozim kad idem kroz BL pa se snalazim....
I tako sirom Federacije iduci cestom od Sarajeva prema moru! Nisam primjetio da je u RS situacija takva, demantujte ako imate informaciju!
Isto tako i u RS-u šaraju latinične natpise. Nije to samo za Livno i ne mogu da vjerujem da se tome čudite. To je , izgleda, dio naše kulture. Vozio sam se neki dan od Konjica do Sarajeva i mahom je ćirilica išarana! Lakše bi bilo da nabrojimo ona mjesta gdje stoje natpisi na dva pisma! Bezveze totalno... Da li im neko plati za taj poslić?
Ja ne razumijem ništa šta piše na ovom sajtu jer ja razumijem samo ćirilicu. P.S. Pijem urin i jedem kaku.
neznam ima li potrebe ili nema,ali od kupreških vrata pa do mostara i neuma ništa od ćirilice!
pa neka brisu i treba da brisu, sta ce nam varvarski jezik. oni bi da brisu imena gradova BOSNE a sad se nesto bune. mars u smrdiju. zlocinci se bune ccccccccc