Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuge pogane. Sve vas proklinjem.
Presesce vam svaka marka koju ste na moj racun u dzep ubacili. Bogom vam se zaklinjem.
@NevesinjskaPuska AMIN
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdžija se na ekonomiji "ubio" od predavanja. Svaki student to može potvrditi.
"Je l' Vi mislite da direktor Elektroprivrede treba da ima onu karticu i da radi od osam do četiri?“ ....DA,MISLIMO.ZAŠTO NE?
ne halalim, ne podrzavam...ako nista derite ih javno mamu im pohlepnu
SVE je SDA kriva - mos si misliti :)
Sistem: politički protekcionizam!
ovaj grabovica je skolski primjer bahatog parazita. cuj kako on postavlja pitanje treba li se provlaciti karticom za radno vrijeme????? m-a-m-u ti hebem seljacku mi te placamo!
nema odvratnije i poganije osobe osim logumdzije
SVE PRIVATIZOVATI I FAKULTETE I DRZAVU :D I NEKA RADI GDJE GOD KO HOĆE.
Lagumdzija uzimao pare?! Ma ne mogu da vjerujem, on je iz SDP oni su svi posteni. Blago nama sto imamo izbor izmedju zelene i crvene mafije...
Pa zato su svi bosnje bradati
gladne oci......a blago nama sa takvim akademcima :)