Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lala yebeem ti setru loyavu poturcenu, sta cu ja u rusiji srbiji beogradu.... jesi normalan kreetenchino. idi tu poturico u tursku medju svoje idole ... idi medju njihA i shipu im tuki svima redom.
a kad ukinete inteTnet onda fino lagano napunite kadu vodom, lezite unutra i prestanite disat.....ono kontaaas
ej...ljudi...JA VAM PREPORUCUJEM DA UKINETE INTETNET
Ovaj sarajevo-x je postao medjusobno prepucavanje maloumnika, fasista, nacionalista! Nije mi samo jasno kako ljudi mogu da mrze, ovaj gospodin Dario je plod PRIMITIVIZMA, FASIZMA, daj brate smiri hormone, ili uzmi pusku i pucaj u svog prvog komsiju jer je drugacije koze nego ti seljacino glupa! Ili brate fuck off iz drzave i odi zivi u Rusiju medju Srbe velike, ili Beograd kad toliko mrzis! Uff, takvima kao ti, a i ovim muslimanica nacionalistima treba se napit krvi da vise ne zivite jer trujete zrak koji disete.
A JEL KO NAŠÉ MOJ KOFER.....
nekom Olimpijada nakom Cimburijada :D
Zna li mi neko objasniti gdje su nestali komentari nadimaka \" Jack i \"Ratko\"???
bitno je da ste vi pedofili i kao takvi ste pogodni za Evropu ............. Vas ko nezna skupo bi vas platio
u Holandiji CRKVA zlostavljala i slijepu djecu http://www.dnews.de/nachrichten/panorama/196005/blinde-kinder-holland-sexuell-missbraucht.html EVROPA JE BUDUCNOST
A jesi nacitan jebo te pun autobus jutros???? @ma stoka procitaj pod @Hrvatica i dobar tek..... CIMBURIJADA - TREBA OTICI SVAKAKO
ma sta znaju balye...nek si im reko..samo nek i dalje ubacuju ono\"H\"i nek i dalje izmisljaju jezik..Ko bAlija IZmetbegovic sto je govorio LIJET,umjesto let..
primitivna balijska...primitivluk..nije za njih Europa..
baliye ocigledno nikad nisu culi za ironiju ili cinizam. sa ono malo mozga kojim raspolazu u onako velikim kockastim glavama to je malo veci problem za njihA. sve te izraze koji su u upotrebi mozete danas najcesce cuti u sarajevu i okolini. nekad se taj nacin izrazavanja rabio u istocnoj bosni, srebrenici ,zepi, cajnicu, rudom, gorazdu i drugim vukoyebinama a znamo i ko je autor takve vrste izrazavanja. ja ih pamtim po cudnom nacinu odjevanja,... muski najcesce nosaju francuzice a zene imaju neku cudnu istocnjacku nosnju koju nazivaju dimije.
Njiha je tradicionalni pozdrav darija i njegovoga krda,propracen dizanjem na zadnje noge i pokazivanjem zubala!!!(takodje pogledati ,tutek,ovdek,bajigi,zdogovoriti,nioto,nioput...sve vesele uzrecice seljakus oklopikusa balkanikusa)!!!
ima li čimburaaaaaahahahahaha