Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je užasnoooooo:-(nakon petnaest godina zapošljavanja braće, sestara, stričevića. strina .teteki, baba , nana , jarana, jaranovih ljubavnica, komšija, vodoinstalatera, šumskuh radnika , ova ovca (izvinjavam se svim ovcama) bi sad službu u kojoj nema korupcije i nepotizma.....ODVRATNO., LJIGAVO, NEMORALNO...FUJ ,FUJ ,FUJ
Ne *eri Semiha. Što si radila, radila si i nisi ništa pamento uradila.
\"Ja kakva je, pusta! Tako mi imana, Stid je ne bi bilo da je kod sultana! Pa još kad se šeće i plećima kreće... - Ni hodžin mi zapis više pomoć neće!...\"
asa, kažu da ti je mama najbolja kada se dobro DOTICE.
BJAZI RAJVOSA SVI SU BOLJI OSIM DOTICNE
Semiha je za ovu staru SDP gradsku istrošenu beskorisnu konjinu prava kraljica. Stari SDP prdonja je do sada uspio organizovati samo dedu božićnjaka da dijeli paketiće gdje su se raja pobila i pošaketala. To mu je sve za ovih par godina.
STRASNO KO NAM GRADI STABILNO DRUSTVO, BOLJE BI BILO DA RADITE NEGDJE NA KASI ILI U PRODAVNICI, TO JE VAS MILJE! PUSTITE SARAJEVSKE STUDENTE MALO DA SE BAVE TIM PROBLEMIMA!
hahahahahahaha al\' me nasmija.
Neka navedena g-dja provjeri da je Agencija DS odnosno Odbor za žalbe prihvatao lažna uvjerenja privatnih firmi o provedeneom stažu u struci od godinu dana (a osoba istovremeno radila) da bi pristupili državnom ispitu kao Remza Šrndić u TK i stekla status državnog službenika, a nije prihvatala uvjerenja o penzijskom kao i zakona jer npr. ministar TK iz Živinica bez problema primi 3 osobe iz Živinica itd.
zaboravih jos: kod koga da se javim i koilka je cijena?
Hej raja gdje se moze povoljno kupiti diploma diplomiranog ekonomiste ili pravnika? Treba mi za poso.
Semiha, nemoj po nalogu Thica valjati gluposti, kad ste vi sve korumpirali. Stoga shut a fuck up!!!! i by the way, semi dam ti k.i.t.e.!!! bez imalo mita
@sarajevo Hoces reci da je Sarajevo metropola? Hahahaha
Semiha Borovac: \"Cilj nam je izgraditi državnu službu u kojoj nema mjesta korupciji\". Jel to mislis zaposliti Austrijance umjesto njih?
MINDZUHE + BUNDA + FRIZ + ZUBI = 5000KM
Semi Džo, drage oči moje jest ti dobar ovaj vic oko istjerivanej korupcije
haj alahati ne s eri.