Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oVI SU VEĆI IDIOTI OD HDZ-A, SDP-A SNSD-A I SDA ZAJEDNO! PA NJIH TREBA POHAPSITI, PRIJE IZBORA, IZBORE POMJERITI ZA DECEMBAR I KANDIDATIMA I STRANKAMA NADOKNADITI ŠTETU KOJU SU PRETRPJELI!
CIK pere sa sebe krivicu i nista drugo nije u pitanju. Osim toga gdje su zavrsile mnogobrojne koverte koje su poslate preko poste u BiH u kojima su bili orasci o registraciji da zelimo glasati u odsustvu to jes preko poste. Uvijek smo glasali ali preko poste a sad vidim da su nas svrstali u glasace koji ce glasati u domovini na glasackim mjestima. Ovo je sabotaza, na svaki nacin BiH se zeli rijesiti glasova iz dijaspore jer se boje njenog utjecaja.
vic drzava daje vic listice ccc pa znate li vi ista odim pljackati i varati mamu vam politicarsku cccc
Ja bi zabranila da dijaspora glasa. Sta ja imam od toga koga cete vi tamo imati u vlasti!! Meni je bez veze.
Bravo samo tako razumna osoba može postupiti.Za vlast treba da glasaju samo oni koji žive na ovim prostorima i tačka.A dijaspori ako je do glasanja neka se vrate i djele sudbinu-.kokuzluk ovih prostora pa onda glasaju.
CIK je satkan od ljudi koji pripadaju velikim strankama, SDA, SDP, SNSD, SDS, HDZ i svi oni rade u interesima svojih partija. Sjetite se samo toga da je SDP-ovka Lidija Korać bila godinama predsjednica tog istog CIK-a, a sada vedri i oblači u SDP-u.