Iznenađeni zbog novih imenovanja
7
CIK prekinuo sjednicu jer se ne zna ko su članovi
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, pa to nije problem. Treba pogledati platne liste i one će sve reći. Ko prima platu/plaću taj je i član CIK-a. Zar tu treba veća filozofija!?
čujjjjj, a baš me iznenadiše, pa to je još jedan očit primjer da u BiH ništa neštima, treba to sve rastjerati, a samo beru pare....a narod nek i dalje trpi....totalno rasulo, samo su složni kad je u pitanju potrošnja državni para tu im nema ravni.....tu nema nacionalni interesa.....svi su istiiii
Vrlo dobro se zna ko su članovi CIK-a! To su oni članovi kojima nije istekao mandat i oni članovi koje je juče imenovao Predstavnički dom PSBiH! Bivši članovi CIK-a nisu više članovi CIK-a! SVE IM ČOVJEK MORA NACRTATI
Milorad vas stavlja miloradu ga mecite
pšno toga u BiH, ali će biti gore sa ovom \"većinom\" sve ode u k...c kako su nagovjestili dolazak i kako dođoše, šta god su spomenuli ili dotakli uvenu i nema funkciju.
camile meni ovo nesto plaho kandise
ova vlast i mnogi čelnici bosni ko božja kazna dođoše............
CIK družino, ponašate se kao pravi balavci, no nema veze. Nastavite, jer ova gomila mutavaca od glasačkog tijela od vas ne traži i ne očekuje više.
Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake , znam i ja.
...al\' j asigurno znam ko koga j...
ovi uništiše sve što miriše na Bosnu, u srebrenici će gaeant pništiti izbore. Zlatko je VELEIZDAJNIK Fahro je uvjek bio.
ovo ti je : PRCI ME LOLO NE ZALI ME MLADU......
CIK treba preimenovati u CIRKUS :)
hah smijesno, eto ko nama izbore provodi i namjesta :)
neka star članovi završe posao koji su započeli-logično je