Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIK i njeni clanovi nemaju pojma sta se desava na birackim mjestima i neznaju da se rezultati izbora namjestaju bar kod nas u Kalesiji.Aktuelni nacelnik podmicuje i potplacuje jadni narod jer narod nema novca pa se prodaje za bijednih 50-500 km a onda naredne cetiri godine grize nokte.CIK je propisao da niko ne moze biti clan birackog odbora ako ne prodje test i ne dobije certifikat.U Kalesiji na testiranju clanova birackih odbora clanovi OIK donesu rezultate testa i daju ih kandidatima.Izgleda da nekome gode nepismeni biracki odbori,tuzno da tuznije ne moze biti.
Sandzacki muftija u zanosu pjeva: \'\'Picim,picim picicu, u Srebrenu stici cu, da joj dadnem svoje glase, uz Sandzacke talambase. Auto mi blindirani, u njem sjede muslimani, glasanje je k\'o po loju, za Srebrenu zelen boju, zelen boju Poturicku ............................. -pici,pici mufto al u p.i.c.k.u !
SREBRENICA JE BOŠ.NJACKI GRAD I SE.RVI NEMAJU STA TRAZITI U NJEMU !!
sad mi je cale svrsio u usta i ja sam veoma happy.. ziveo cale..
Bos.njaci prate cet.nika branka hoce li stimati u korist cetn.ikuse vesne ?? pratimo svaki trag... Svaki pokret vam pratimo..
Kako li je Srebrenica prosla.Nesto su se Bosnjaci usuceli-da nije Srebrena pala sutke. Tako je i Bosna sutke pala kad je Turska dopeljala. \'\'Muti ,muti mutke, posle padaj sutke, posle sutke padaj, dobru se ne nadaj, Poturkija sve je manja, Bosnjak muti i kad klanja, on u pravdu ne vjeruje, kad mu treba izmisli je. U lazi su kratke noge, nisu duge ko u doge, zato Bosnjo pudle malo, sto si bono nevaljalo lajes kao cegrtalo.\'\'
Na zbirnom obrascu sa biračkog mjesta Urisići, gdje je glasalo 119 građana, navedeno je da je SDA imala 556 glasova, a na brojanju u Glavnom centru utvrđeno je da je ta stranka, u stvari, dobila 89 glasova Utvrđena je i velika razlika između broja glasova za SDA u Podravanju, gdje je birački odbor upisao na zbirnom obrascu da je ta stranka imala 197 glasova. Od 139 važećih glasačkih listića, SDA je dobila 20 glasova u Podravanju. ______________ Sve Lopo vska SDA...
e to ti je kada se ona djeca puna sebe prave pametan, nedaju sebi reci nista, kao da su predsjednici ZVNOBIHA, a ne birackog odbora, cuj rezulati ne trpe logiku i matematiku? a onda se postavlja pitanje kakvi su to ljudi sve to radili, nepismeni? ili nesto trece? a netreba im ni platiti kada se nemaju pojma
U Glavnom centru za brojanje u Sarajevu u utorak je, po nalogu CIK-a i u prisustvu izbornih posmatrača, obavljeno brojanje glasačkih listića sa 82 redovna biračka mjesta. Na zbirnom obrascu sa biračkog mjesta Urisići, gdje je glasalo 119 građana, navedeno je da je SDA imala 556 glasova, a na brojanju u Glavnom centru utvrđeno je da je ta stranka, u stvari, dobila 89 glasova Utvrđena je i velika razlika između broja glasova za SDA u Podravanju, gdje je birački odbor upisao na zbirnom obrascu da je ta stranka imala 197 glasova. Od 139 važećih glasačkih listića, SDA je dobila 20 glasova u Podravanju. Nepravilnosti su utvrđene i na biračkom mjestu Brežani, gdje nedostaje 40 glasačkih listića. SNSD je oštećen za 40 glasova na biračkom mjestu u Vatrogasnom domu, gdje je na zbirnom obrascu bilo upisano da ta politička partija nema glasova, što nije tačno.