Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe da se izlazi na izbore ,jer je CIK ranijim odlukama već postavio Boškovića za načelnika.Toliko o demokratiji i pravednim izborima koje treba da obezbjedi CIK.Ovdje se radi svakako o grupi političkih poslušnika koji se nazivaju CIK.
Nafatati po Mostaru, Sarajevu,a i Zagrebu nove kandidate za Stolac i završeno. Ionako se svi sjete svojih matičnih općina/opština kada dođe do političkih problema i onda svi skupa taj problem zaliju uljem.
jos jedan debakl aktuelne SDA sa Bakirom na celu u najavi.
RASPADA SE,RASPADA...leti pjesmo moja mila!
cisti primjer kako rade nase drzavne sluzbe, treba ima 3 mjeseca da stave tacku na dnevni red i opet je pitanje hoce li se moci usaglasiti :)... ako se ne usaglase opet ce razmatrat nakon 3 mjeseca...