Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Bosnjaci, hocemo li dozvoliti da se sve odluke za drzavu i narod donos bez Bosnjaka, jer znamo da sdp nije bosnjacka stranka to su i sami izjavili, a sbb je sandzacka, narod je na izborima rekao i glasao koga zeli da ih predstavlja a to je SDA koja je pobjedila na lokalnim izborima i koja je dobila legitimitet bosnjackog naroda da ih predstavlja, a ovi sad zele da nam kroje drzavu i sudbinu bez nasih legalno i legitimno izabranih predstavnika, narode izadjimo na ulice i trazimo da se nasi predstavnici nadju u svim dogovorima u vezi drzave i naroda, ovo je srpska podvala Bosnjacima.
Ja sam za to da se u što hitnijem roku pokrene procedura imenovanja ministara i zamjenika ministra u Vijeću ministara BiH u skladu sa procedurama propisanim Ustavom BiH i Zakonom o Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.
Mislim da ce prijedlog Dr. Lagumdzije uroditi plodom, njegove ideje ce nas napokon skloniti sa ove margine propasti na koju su nas doveli nacionalisti koji vladaju vec 20 godina !