Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država za ČOJKA (Budnju), država za buraza -znamo ko je, država za vikendice, država za zlatni REKET, heheheh, crknite stoooookooooooo, jer vam poskupilo vodu, koji će vam, može se veš isprati i na Miljacki.
Nekada obicni elektricar a danas alfa i omega u izdajnickoj SDA u kojoj on bira ministre i od svojih konobara (Asim Sarajlic) pravi politicke mocnike i milionere. I onda se nadje neka budala i kaze BiH ce opstati, bice bogata zemlja, i ovdje ce se dobro ziviti jedino onaj Dodik smeta hiihihihihihihi Pa eto nema tog Dodika u Kantonu Sarajevo u kojem Budnjo i njegovi vladaju 20 godina pa sta su napravili, nigdje vise jada i bjede, korupcije, mita i nepotizma .... e moj narode ...
ALIJA BUDNJO U RATU BORAC ABIH NAJZASLUŽNIJI JE ZA ODBRANU ILIDŽE , KOJI JESVOJU KRV PROSIPAO 92 NA SADAŠNJEM KOMPLEKSU KOJI IMA! ......................................... DANAS USPJEŠAN BIZNISMEN KOJI U SVOM \'POŠŠŠTENNNOOO KUPLJENNNIM\' HOTELU-BANJI LIJEĆI BORCE ABIH KOJI SU OBOLILI OD REUME KRIJUĆI SE PO VLAŽNIM PODRUMIMA U TOKU RATA
Šta bi od ispitivanja imovine u državi za pračoveka, Budnjo kupi 4 hotela vrijedna 100 miliona za 4 marke u certifikatima. Al on je u talu sa koalicijom tako da se ne brine ništa.
Nemojte ovog finog čoj\'ka, molim vas it tog CIK-a. Pa odakle njemu za kazne, sav se istrošio na one hotele na Ilidži, a sad vi još 4.000KM na ovom kokuzluku! To je predratni gospodin, sada hotelijer dugog iskustva u ugostiteljstvu, sa posebnom tradicijom u banjskom i zdravstvenom turizmu i korisnom društvenom radu u Općini i Upravnim odborima. Promislite vi CIK i ublažite ovu drakonsku kaznu našem istaknutom sugrađaninu. Hvala !
Hahahah vidi kazni bem ti.... 4000 zaradio u danu... a ove druge 200 i 400... pa to za baksis....
Udarlio na brku