Profesor Bruce Hitchner
0
'Cijepanje BiH nije realna mogućnost'
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je radio. Ima neke nadrealne stavove i vijesti.
Pa ovaj vas zajebava u zdrav mozak. Bosna je poderana tvorevina zapada i kad dodje do cijepanja bice vise parcelica toj nakaradi od federacije nego sto se moze zamisliti.Sa sigurnoscu mozete racunati na ono sto ste vi oslobodili ne prisvajajuci ucinke medjunarodnih okupacionih snaga kao sto su SFOR I UNPROFOR pa cete dobiti cistu i preglednu sliku vaseg vam vilajeta.
dobro ga ti objasni genocidnom kopiletu,kopile haj sto ce se nebeski ubica srpskih mracnih sila sad naljutit pa ce otic poklat banjacke djecake i djevojcice...
ti si kreten ako stvarno mislis da medu bosnjacima vlada fundamentalni islam i da bosna nije sekularna drzava. Da nije bilo cetnicko-ustaskog fasizma danas od islama ni \"i\" nebi bilo a kamoli fundamentalizam. A to sto se danas po koji hvata kurana svakih pet minuta to je zbog kretena ko ti. Vecinom Bosnjaci su jedni od najsekularnijih muslimana u svetu. Vi pricate nebuloze ko da muslimana i bosnjaka nikad niste sreli. Ocigledno je da su vasi problemi mentalni, kad jos uvijek kukate o onih 500 god. kad su vam Turci sevali pretke. Sta je? Kompleks nize vrednosti? Jel se osjecas ko mongoloidno kopile?
Bosna 2025. Za 15 godina, oni koji vole Bosnu ce uraditi mnogo toga. Ne osvrcuci se ni najmanje na one koji budu radili protiv. Bosna pobjedjuje.Nasi Bosanski pradjedovi ce se sa nama ponositi. Mi sazaljevamo neprijatelje Bosne.Mozda dodju do pameti.
007 21.11.2009. u 15:58 I TEBI SINKO KADA TI VEC NEMA LIJEKA .
Smrt svim muslimanima u BIH..
@Elektro N Ž S N Ž S N Ž S N Ž S
@Elektro N Ž S N Ž S N Ž S N Ž S
Medjunarodnoj zajednici trebaju Srbi i Hrvati u BiH kako bi sprijecili Bosnu da postane islamska drzava. Ne pada im na pamet da trose svoje snage na to kad imaju bosanske hriscane. Zato u sav glas vicu \"multietnicka Bosna!\" iako znaju da ovde mrznja traje 500 godina, guraju pricu o zlim Srbima kojima ne treba dozvoliti odvajanje, dok im ista situacija na Kosovu nimalo nije smetala. A sto mi Srbi i Hrvati moramo da patimo zato sto Bosnje ne mogu osigurati sekularnu drzavu?
Krepo patrijah preparirani pavle X D
Bosne i Hercegovine ce biti,a i muslimana i Islam!Amin! Znamo da mnogima smetaju ti muslimani,neki su slabiji,neki bolji vjernici,ali pravo su bez pameti oni koji najvecu blagodat zivota ostavljaju,a to je vjera od Jednog i Jedinog Boga!Bosna ce biti,pa kome krivo,neka bude.
sm.rt govn.alitetu
\"\"\"Moguć je napredak u narednih šest mjeseci, možda i ranije čak i u vrijeme ove godišnjice Dejtona, u mjeri da se kaže da je Kancelarija visokog predstavnika ispunila svoju misiju i, stoga, da se zatvara\", rekao je Hitchner. \"\"\" @Sve sto ste NABROJALI je tacno! KO najvise radi sve opstrukcije i blokade da BiH-a moze funkcionista ko normalna dzava? \"\"\"On je naveo da postoji mnoštvo problema u okviru ustavne strukture predviđene Dejtonskim sporazumom, ali da je i Ustavom BiH predviđena mogućnost promjena te strukture, kao i stvaranje mehanizama za suočavanje sa ključnim problemima, kao što je disfunkcionalnost BiH kao države.\"\"\" NAPOKON da neko kaze OVO! Znaci vrijeme je UKIDANJE genocidne tvorevine koja je rzultat etnickih ciscenja i genocida,a ona i dalje prijeti i radi na unistavanju BiH-e ko suverene drzave! Kad ce vise EU-ai USA-a odlucit ukinut gen.-u tvorev koju su nam namjetnuli?! Sve sta ste rekli G-ne Hitchner je ISTINA! BiH4EVER!
taja nisi cuo da sam ti mamu sinoc pocjepao