Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turcin ce ti prije zenu dati nego sta pokloniti, nema vece pogani...A Bosnjo naivni pjeni za Turcima, nismo bolje ni zasluzili, zato nama daju rahat lokuma a ulazu u Srbiju...
Ne vole oni nikog oni gledaju samo korist ! pa nas su crpili 400 godina
@BosanskiGazija hajmo se kladiti da ni ti a ni ovi što ti lupaju pluseve nisu pročitali članak.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Volio bi da se vratimo u 2007u kad jos nije bilo krize, ni ove invazije turaka i arapa, tad je svijet jos bio uredu, plate su bile dosta vece i poso se mogao lakse naci. Ja cujem neka obecanja o investicijama, a vidim samo poplavu napaljenih turaka i uobrazenih arapa koji nas smatraju svojim slugama, a nase zene svojim hurijama. Cak nemogu si priustit otic jest kod brajlovica ili prosetati alejom na ilidzi. Haj sto su mi uzeli novce nego su mi uzeli i one sitnice koje su cinile moje Sarajevo :(
Nema dzabe ni kod stare babe
Neka mi neko objasni Donacija koja nije besplatna? Zar moze tako?
Koji kich, koji vasar na ovoj fotografiji. Ovo je uzasno sto neki rade, pa u Sarajevu ne zive samo muslimani. Ja se izvinjavam sugradjanima koji su druge nacije hocu reci vjere. Stvarno sramota, a gdje su narodne nosnje komsija srba, hrvata, jevreja pa da svi zaigraju kolo, ako je to najvisi intelektualni cilj ovih organizatora.
Može li mi neko reći što je ovaj prof. Aliju taslužan građanin kojeg je uzgred predložila njegova a privatna firma. On da bude taslužan gradjanin sarajeva a niko nikad cuo za njega. .ebeš nas i .ebeš ovakvo sarajevo. .i turske autobzse
Pošto malo teže shvatam, pozivam dobre bošnjane da me prosvijetle: Radi li se ovdje o miješanju ba u unutrašnje stvari bejha?
Bivši ministar Kaplan bi umjesto da gradi škole, on bi ih rušio, umjesto da zapošljava on bi ostavio bez posla preko 200 ljudi, državljana BiH. Ministar ne( kulture) je pokazao još jednom kakav je kabadahija kad se htio fizicki sukobiti s protivnicima. Navikao čovjek da kapa iz budžeta,eh pa ako je sposoban kao što misli nek pokrene vlastiti biznis i nek sjaše s narodnih para. Ili nek mu njegov predsjednik Erdogan šalje kao što je i do sada.
Pošto malo teže shvatam, pozivam dobre bošnjane da me prosvijetle: Radi li se ovdje o miješanju ba u unutrašnje stvari bejha?
Nema tu "jesu i nisu donacija" jer donacija ili jeste ili nije, a ne moze da bude i jedno i drugo. Naslov nema veze. Donacija je besplatna jer se donira a ako su pare umjesane onda nije donacija. Druga je to stvar sto su u nas poslje rata stizale donacije koje su nam nase vlasti kasnije prodavale...u tom je slucaju (sa izuzetkom) nekako bilo oboje - njima donacija nama ne
@Nocna Straza,tvoj komentar za Nobelovu, jesu bile donacije ali gdje su sve otisle to ni sam bog ni alah nezna,u stvari znaju samo oni koji su od golja i fukara napravili svoje imperije i vadaju Bosnom ponosnom,Amin
Selamim sve bošnjane, pripadnike vjere najsličnije bogumilastvu. Da li je ova ucjena oko autobusa miješanje u unutrašnje stvari bejha ?
joj turci
pun je meni qrc te njihove bratske ljubavi a pare odose u druge zemlje, ne treba bratu sadaka bratu treba da ga jaki brat stavi na noge, brat bratu ne daje sadaku.
A zašto je Gradsko vijeće ucijenjeno? Valjda bi gradsko vijeće trebalo da zna događaje vezane za SEMU io njeno rukovodstvo, ako su se već odlučili njenom profesoru dati nagradu? Čudno je sve to. Kod nas je sve naopako. Svuda sjede same neznalice.
e fakat, 100% istina
Donaciju autobusa od strane vlade Japana smo "skupo" platili a to klix najbolje zna a ova vlaščad će tu vijest propratiti svojim genocidnim komentarima kao i obično sa - i "opozicionim" vlašlukom.
i pticama na granama je jasna situacija oko bosna seme, gulena i turske, samo sadaka-city i tobožnje "gradsko vijeće" sa mozgovim veličine klikera nisu u stanju to ocijeniti...
...plaho smo "nezavisni"...
još od "alžirske grupe"...
Predlažem da GRAS uvede besplatan prevoz za sve koji ulaze sa crvenjarom zasavom i Erdovom slikom, dobit ćemo još novije, čišće i ispravnije polovne trolejbuse i tramvaje.
nisu utrci krivi, krivi smo mi što volimo džabaluk a na kraju se to i preplati