Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj laser smo trebali za Ronalda uzeti
Gledaj laser sto sam uzeo za Novu: http://www.etronmarket.com/elektronski-aparati/ultra-snazni-zeleni-laser-i-led-baterija Pali sibice i prskalice ::)))) probat cemo i petarde
www.BosnianForum.org Registrujte se !
U Sarajevu ce N godinu slaviti prezivjeli stanovnici srpskog genocida,novorodjeni poslije srpskog genocida i mnogi ljudi dobre volje iz svijeta,dok ce u B luci N godinu slaviti genocidni narod,nova genocidna pokoljenje,i druga braca po genocidu i fasizmu iz okruzenja.
u banja luci če se pojaviti veči broj pasa lutalica, jer praznikom nerade šintori
U SARAJEVU ČE GRAĐANI DOČEKATI 2012, A U BANJA LUCI SRBI . KAKVA RAZLIKA?????
Muslimani, sto ste protjerali 150 000 srba iz Sarajeva ?
E kada bi i u Banja Luci padao snjeg,ovako nema nikakvu car Nove Godine i praznika....
U Sarajevu ce biti 0 stepeni i padace snjeg, zato trg :-), a onda lagana mezica i cuga, ali laganini :-)