Kuća, kafana ili trg?
0

Cijene za proslavu najluđe noći u Banjoj Luci od 10 do 140 KM

Piše: D. T.
Iako se pripreme za doček Nove godine privode kraju, veliki je broj Banjalučana koji još uvijek nisu odlučili gdje i na koji način će provesti najluđu noć.

Brojni lokali i klubovi u gradu na Vrbasu obećavaju dobru zabavu i bogat program, a cijene novogodišnjih aranžmana su od 10 do 140 maraka.

Neki od građana sa kojima smo razgovarali tvrde da novogodišnja noć ne donosi ništa posebno te da su jedino cijene veće.

"Svake godine je isto. Očekuje se nešto posebno, sve se to uredno naplati, a na kraju dobijemo samo malo skuplji izlazak u gradu", rekla nam je većina sagovornika koji još nisu odlučili gdje će provesti najluđu noć.

Pojedini banjalučki kafići i klubovi naplaćuju samo rezervaciju mjesta, a cijene su od 10 do 40 maraka.

Za mjesto sa mezom potrebno je izdvojiti od 20 do 90, a za kompletan užitak u nekim od ugostiteljskih objekata, gdje će gosti imati neograničene konzumacije hrane i pića, od 50 do 140 maraka.

Oni koji ne žele da Novu godinu dočekaju u zatvorenim prostorima, imaju šansu da najluđu noć provedu na banjalučkom Trgu Krajine, gdje će nastupiti banjalučka grupa Vanja The Frog, krajiški trubači i novosadski sastav Garavi sokak.

Na kraju, čini se da je i ove godine najviše onih koji će 2012. godinu dočekati uz skromne trpeze u svojim domovima, sa željom da im naredna godina donese puno više razloga za zadovoljstvo i slavlje.