Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazu nas medji, nikad bolje stanje nije bilo. Svi su dobro, svi imaju svega, i cijenu su pristupacne za sve gradjanje. Zdravstvo je u procvatu, obrazovanje jedno od najjacih u EU. Posla ima, ne moze se sve stici. Plate redovne i nikad vece. Ne kontam samo sto nas lazu ovi ljudi?
Jednom rijecju - Izumiremo :)
Za 100 godina Albanci ce biti najbrojniji narod na Balkanu. Samo neka ga Srbi popuse, a ostalo kako god bude.
Kako me nerviraju sa ovim prosjekom plate od 820 maraka... Halo ba?! Prosjecna plata je 500 PLAFON! A i to ko je ima. Sto neki user skoro napisa "Moj sef i ja zajedno jedemo sarmu - on jede meso, ja jedem kupus".
Ahhhhh, sta se vise cudim, ovdje tesko da ce biti bolje dok se narod ne opameti, ali trpiti se ne moze zauvijek!
al zato ne mozes porediti njihovu platu ove godine na proslu, jer koeficijent je mnogo veci mamu im njihovu!
Budzetari porastom cijena koriguju svoje plate (na više naravno), ali to zahtjeva nove namete koje privatnici koriste da smanje plate svojim uposlenicima, uskoro srednjeg staleža skoro da nece ni biti, bice bogati naspram siromašnih.
No shit ... Sherlock
treba zvati BEAR GRYLLS-a, nek prezivi u bosni 7 dana, i onda cu da cijenim njegovu emisiju ;)
ahahh, htio je onda jednom, al se sjebAo u život, ode radije u pustinju gobi :)
ovo nije tacno vkv i kv i sss najvise je nezaposlenih u ovoj vukojebini sa VSS ovi lazu pravo *** im sve
iz whitehousa porucuju strpite se bice bolje... kad na . nokat nikne
I šta je logično?