Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ambasadoreeeeeee: dabogda se ne vratioooooo hoćel me sad cia ufatit? hoće hoće, al za k....
POVELJA BANA MATEJA NINOSLAVA DUBROVČANIMA IZ 1240. godine U međunarodnom ugovoru o raspodeli nadležnosti u dubrovačko-bosanskim sporovima ban Matej Ninoslav eksplicitno svoje podanike naziva \"Srbljima\" a dubrovcane \"Vlasima\". Za prevaru učinjenu od strane Vlaha Srbinu ugovara se sud bana (bosanskog), a za prevaru Srbina nad Vlahom sud kneza (dubrovačkog). Deo povelje koji to i potvrđuje glasi: \"A se jeste; ako vjeruje Srbljin Vlaha da se pri pred knezem dubrovackim; ako vjeruje Vlah Srbljina, da se pri pred banom, a inomu Vlahu i inomu Srbljinu da ne bude izma.\" Bosanski vladari su sebe nazivali Srbima, kao sto su Srbljem nazivali i svoje stanovnistvo.
pozdravi genocidne popove, one sto su blagosiljali koljace
sta je tebi zapelo??? pitas li se ti sta je najbolje za tebe? Mislim da si dusevni bolesnik. Za tebe nema spasa. fujjjjjjjjjjj
DA SE NE ZABORAVI...
@@reall ostali srpski lobisti i gobelsovi propagandisti koje placa tadic sa cosicem smrdite jos na ruske svinjske cvarke i kozjje brabonjke, dzaba vam je pokusavat prepisati i prisvojtii bosansku historiju , idenititet,naciju, teritoriju ,bosanske kraljeve itd, pokusavate manipulirat historiju, pocinjete agresivno uzurpirat i svojom sanu patoloskom propagandom koju pise vec pedeset godina sanu ideolog ubica dobrica cosic pokusavate danas ukrast sve sto je bosansko i prepisat ih servskoj izmisljenoj naciji, jadnice ruski brabonjuk smrdis i preko kompjutera!!! nikada nece ruski brabonjak i cvarak postat civilizovan i human, nisu vas bez razloga rusi istjerali prije par vjekova, pa se prosli servi kroz vladike drakule kandzama i postali sotone i vampirske sluge............... srbin=genocidas=siledzij a=u\'bica=rasista=fasista=n\'azi kr\'volocni patoloski kolektivni u\'bica!!! bosna je postojala i prije serva ko i ostalih nacija u evropi!!
Samo vi periguzi lojavi ,pozelite i odmah ce cijeli svijet skociti na noge vama da ucini uslugu ! More mars u P.M.! Zna Evropa Ko su \"Evropski Arapi ! i odakle vascijeloj Hrisanskoj Evropi prijeti opasnost!
@ironik poznate su srpske kurfe po zamkama koje prave, spijunazi i prodavnju sebe za pare......................srpkinje najbolje znaju u pusit karuu i za malu a i za velku paruuu........koliko je visokih predsavnika bih-e bilo korumpirano srpskim kurfama, to se i dalje nastavlja, imamo dokaz sa ohr-om i sipom, a srpske kurfe koje spijuniraju i lobiraju korumpiranjem vaznih politicara u evropi i svijetu ima ih na stotine!!!!
dal bi gradjani USA, funkcioneri, politicari, investiori,inelekualci, radnici id, dopustili da im predsjednik amerike prima najvecu platu drzave a unisava i izdaje drzavu ko sto to radi nikola spiric uz pomoc sulejmana tihica na komandi i diktatu sanu edeologa o unistenju bosne hercegovine za veliku kraljevinu srbiju? to pitanje treba postaviti ambasadoru englishu! ko i pitanje dokele ce se dozvoljavat agresija, pljacka, fasizam, rasizam, pljuvanje i apartaid milorada dodika i nikolica? ambasador english poslije usvajanja zakona o referendumu genocidne tvorevine je odmah imao sastanak sa dodikom, sta to znaci , dali je to podrska dodikovoj politici unistavanja drzave bosne i hercegovine? na ta pitanja ambasador english reba odgovorit i pod hitno trazit da se entitetsko glasanje i genocidna tvorevina ukinu i ustavne reforme usvoje da bi drzava bih-a mogla funkcionisat ko jedna demokratka zemlja!!! dosa vise fasistickog lopovskog srbizma!!!
@reall jarane ti si zreo za posmatranje. iz tebe vriste kompleksi zbog srba i zbog vlastitog porjekla. ko vama brani da promovisete islam? zapravo nema neke velike potrebe za tim. islam je vec odlicno \"promovisan\" u svijetu,... a znamo i kako. :-)
bas fina paznja ambasadora englisha, jos kad bi najavio ukidanje entitetskih glasanja, hapsenje ratka mladica i gorana hadzica koje cuvaju boris tadic i vuk jeremic, uzbu proiv srbije za ubistva hakije turajlica i pukovnika avde palica, javna deklaracija da su sulejman tihic i nikola spiris najveci krivci kaastrofalne politicke i ekonomske politike u bosni i hercegovini da ih treba tuzi za pljacku, izdaju i unistavanje drzave bosne i hercegovine, da srbija unistava drzavu bsonu i hercegovinu lobiranjem u americi, eu-i, i svim drzavama po svijetu da su u sangaju prestavljali na inoguraciji neprijatelji i izdajnici bih-e i pravoslavna crkva koja promovira srpsku crkvu uzurpirajuci bosnohercegovacku drzavu i identitet, da je spiric neprijatelj drzavi bosni i hercegovini i uporno radi na njenom unistenju a prima najvecu platu u drzavi bosni hercegovini i vozi se u najskupljem autu bih-e,
Jok nego ide crkvi u posjetu jer se zalio pop da mu treba guze, nestalo pravoslavne djece.
sigurno mu zapela za oko neka bula, mlada udovica. zna i Charli sta se najbolje yeebe.