Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
westmisnster fondacija za demokraciju. onog westminstera koji ne da skotskoj i irskoj da dahnu, vojska po ulicama. i ti ces nama ovdje uvodit demokraciju. mrs kravo i ti i westminster.
Zasto se kod nas zene ne bore za ravnopravnost u rudniku, da idu zajedno u jamu sa muskarcima. Ili zasto se ne bore za ravnopravnost na gradjevini, pa da nosaju ploce za trotoar zajedno za muskarcima. Izgleda njima odgovara samo ravnopravnos u politici, a na ostalim mjestima im ne smeta sto su neravnopravne.
Ovo je sestra od onog fahrinog glasnogovornika ...i ona ce brzo u politicke vode kod fahraona garant..
Zene malo manje da vise po SELAWY i slicnim rupama, a vise da se ukljuce u rad mjesnih zajednica, stranaka, itd.
mislim da je prioritetnije da prvo pametni i pošteni počnu učestvovat u politici pa da je kiborg super je
Kod nas nesto da se mjenja....hmmm to zvuci kao bajka... Godinama isto... oni koji su se docepali stolica za iste su se i zalijepili....
sve dok se mi budemo brinuli da : pravoslavci, katolici, muslimani, jevreji, romi, LGBT, zene, stari, mladi,seljaci, gradjani...budu ravnomjero zastupljeni u svemu a ne da to budu kompetentni i bez kriminalnog dosijea kandidati ...ici cemo samo u jos vecu dubiozu?!