Nagodili se sa Tužilaštvom
0
Četverica Banjalučana priznala zelenaštvo
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovih gore idiota nijedan nije knjigu vidio u životu al znaju papčine slinave šta je ispravno. @ RS - nisi ni ti prije bio Smrdin i genocidaš nit si govorio 'srpskim' jezikom. Opet, knjiga je čudo.
Evo Smrdo sa google translate kako se na vašem voljenom ruskom kaže npr. četvEro djece четверо детей na poljskom je opet čtvOro nebitno neslavenska anadolsko-grčka stoko, nebitno
svima koji nam zele soliti pamet, o ispravnosti jezika, da ponovim ono sto sam napisao na temi o onom sabanu i njegovom doktoratu: "...kao i suVi žig univerziteta..." hajde sve, ali gdje su svi oni lafo pismeni, koji svaki put popljuju i sjete se novinaru kompletne porodice, ismijavajuci njegovu nepismenost i jezik kojim govori, kada su u pitanju cetvErica, petErica, sestErica..., ali kada se spominju suVi zigovi, buVe u uVu, muVe, carsaVi, Urmasice, Urme, duVanja, ratluci, aVganistani, kojekakvi kolaci od oraSa...i mnoge druge jezicke akrobacije - tu ostaju bez ikakvih dodatnih komentara?! licemjernost, ili nesto drugo?
I na tom srpskohrvatskom je potpuno svejedno, al šta zna glupava Boban-Karadžić stoka šta je pravopis ;)
Evo pogledag u Rječnik hrvatsko-srpskog/srpsko-hrvatskog jezika u izdanju Matice Srpske i Matice hrvatske, piše četverica = četvorica pa dalje imate četvEronoške itd. KNJIGU U RUKE GLUPAVA PRIMITIVNA STOKO!!!!!
Seljak je žešči intelektualac za priglupog jugoslovenskog kopitara kakav si ti.
Na Ruskom se kaže četvEro, možda to Smrdima smeta upravo zato što nisu Slaveni?
KOJI SELJOBERI -SELJACI postavljaju clankove "CETVERICA", ovo je vise nego primitivno i seljacki ! A Genocidasi srbi, barbari, u.bice, siledzije,seljoberi, primitivci, pis.opoje, se.ronje, krvoloci, vampiri, fasisti, nacisti, sta drugo ocekivati od fasista srba, osim vulgarnost, agresiju i primitivnost basic serbian animal instict ! VRATILO IM SE HILJADA PUTA VISE STA SU ONI RADILI !
Pa familija ti sa sela.
Hajd nek si se makar uključio u raspravu. Samo hrabro, akobogda i ti ćeš nekada pročitati bar jednu knjigu do kraja.
Valjda si htio napisati BrDJanin, moj još malo pa pismeni prijatelju.
Svi moji stariji u familiji su uvijek govorili, cetverica, kahva, lahko....E sad to sto je neko sjeo i sklepao jezik zvani srpsko-hrvatski i ove rijeci proglasio nevazecim to nije moj problem. Bosanski jezik je stariji i od srpskog i hrvatskog.
Četverica-seljačka varijanta od četvorica...
samo pišite i govorite drugačije od RS, nemojte slušati kompleksaše..
Lagano cetverica vam ulazi u glavu, ispiranje mozga... Hrpa kroatizama kod vas Bosnjaka a nikad tako niste govorili.